KLORANE MANGUE Подхранващ шампоан с масло от Манго 200 мл

Наличен
SKU
220061
Специална цена 14,90 лв. Редовна цена 17,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
KLORANE
Подхранващ шампоан
с масло от Манго
200 мл
 
За суха и изтощена коса.
С богата и мазна текстура за подхранване и реструктуриране на косменото стебло, за изглаждане люспите на кутикулата и за запълване на пукнатините на хидролипидния филм, който предпазва косъма от дехидратация. Косата е подхранена и идеално гладка, по-лесно се разресва. Тя става гъвкава и с блясък. Хипоалергенен.
Подхранващият шампоан с масло от манго Клоран е ценен от жените именно заради подхранващото си действие след 15 дни употреба (83% удовлетвореност), заради мазната му пяна (94%) и заради приятния му аромат (92%).
Характеристики
Mарка: Klorane
Баркод: 3282770106381
Нанесете на мокра коса. Шампоанът с масло от манго се разтапя върху косата, измива я, подхранва я и я възстановява. Оставете да подейства няколко минути, за да улесните проникването на активните съставки. Изплакнете обилно.
ВОДА, НАТРИЕВ РАУРЕТ СУЛФАТ, КОКАМИД МИПА, КОКАМИДОПРИЛ БЕТАИН, ТЕА КОКОИЛ, ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН, ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ, БУТИЛПАРАБЕН, ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА, ХИДАНТОИН, ЕТИЛПАРАБЕН, АРОМАТИЗАТОР, ГЛИКОЛ ПАЛМИТАТ, ГЛИКОЛ СТЕАРАТ, ХИДРОКСИПРОПИЛТРИМОНИУМ ХЛОРИД, ИЗОБУТИЛПАРАБЕН, МАСЛО ОТ МАНГО, МЕТИЛПАРАБЕН, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, ПРОПИЛПАРАБЕН.

В случай на контакт с очите изплакнете с вода. Допълнете действието на шампоана с грижите от гамата с масло от манго Клоран.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE MANGUE Подхранващ шампоан с масло от Манго 200 мл
Вашата оценка