ORGANEA Аромамедальон Дървото на живота (2)

Наличен
SKU
791672
22,70 лв.
Сподели

Organea
Аромамедальон 
Дървото на живота

Дървото на живота се състои от седем минерала, съвкупност от седемте чакри - авантюрин, аметист, яспис, планински кристал, цитрин, лазурит и карнеол. Добавете избраното етерично масло и се насладете на неустоимия аромат през целия ден. Използвайте полезното действие на минералите в ежедневието си. 

Авантюринът е камък на просперитета. Абсорбира електромагнитното замърсяване. Обезврежда негативните ситуации и ги преобръща. Психологически авантюринът укрепва лидерските качества и решимостта, увеличава съпричастността и съчувствието, окуражава постоянството. Може да ви върне в миналото, за да откриете източника на неразположение. Стабилизира ума, стимулира възприятието и креативността. Открива алтернативи и възможности, особено ако са представени от други хора. Този кристал свързва интелектуалното с емоционалното тяло. Успокоява гнева и раздразнението. Стимулира емоционалното възстановяване и дава възможност да живееш със сърцето си. В духовно отношение предпазва сърдечната чакра, като пази сърдечната енергия.

Аметистът е изключително мощен, защитен камък с висока духовна вибрация. Предпазва от психически атака и преобразува негативната енергия в любов. Аметистът блокира геопатогенния стрес и негативните енергии в околното пространство. Чистотата му усилва висшите състояния на съзнанието и медитацията. Аметистът притежава силни лечебни и пречистващи свойства и издига усета за духовност. На ментално равнище помага да преодолеете разсеяността, да се фокусирате и да контролирате способностите си. Подкрепя възприемането на нови идеи и обвързва причина и следствие. Този камък благоприятства процеса на вземане на решение, като вдъхва здрав разум и духовни проникновения и помага те да се приложат на практика. Усилва паметта и подобрява мотивацията, способства да си поставите по-реалистични цели. Аметистът балансира върховете и спадовете, улеснява емоционалното фокусиране, разсейва гнева, яростта, страха и безпокойството. Облекчава мъката и тъгата, помага за преодоляване на загуба. Аметистът е един от най-духовните камъни; укрепва любовта към божественото, предлага прозрения за истинския му характер.

Ясписът е известен като камък на грижовността. Той помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост. Използван за лечение, обединява всички аспекти на вашия живот. Напомня на хората да си помагат един на друг. Подрежда чакрите и може да бъде използван за тяхното изобразяване - всеки цвят е подходящ за специфична чакра. Този камък стимулира шаманските видения и възстановяването на сънищата. Осигурява защита и заземява енергиите в тялото. Абсорбира негативната енергия, прочиства и подрежда чакрите спрямо аурата. Ясписът уравновесява ин и ян и хармонизира физическото, емоционалното и менталното тяло с ефирния свят. Той премахва електромагнитното и другите замърсявания в околното пространство. В психологическо отношение ясписът носи решителност във всички начинания. Внася кураж да навлезете агресивно в проблемите и насърчава почтеността. Този камък ви подкрепя по време на неизбежен конфликт. Стимулира въображението и трансформира идеите в действие.

Планинския кристал е най-силното средство за усилване на лечебното и енергийното въздействие на планетата благодарение на уникалната си кристална форма. Абсорбира, съхранява, излъчва и регулира енергия, като спомага за освобождаването й. Засилва действието на кинезиологията и предпазва от радиация. Планинския кристал генерира електромагнетизъм и отблъсква статичното електричество. Кристалът работи на вибрационно ниво, хармонизиран със специфичните енергийни изисквания на човешките нужди от лечение или от духовна активност. Той довежда енергията до най-доброто и възможно състояние, връщайки я до положението и отпреди появата на неразположението. Всеки възможен цвят, планинският кристал работи на всички нива на битието. Съхранявайки информация като природни компютри, тези кристали са духовната библиотека, която чака да бъде разгледана. Използван при медитация, кристалът филтрира разсейващите фактори. Страхотен като средство за съхранение на енергия.

Цитрин (Жълт кварц)*
Цитринът е камък за проявяване на желанията, преодоляване на депресивни състояния, страхове и фобии. Носи радост и вдъхва положителна нагласа на хората, които го видят. Привлича изобилие, стимулира собствените лечебни енергии на тялото, повишава самочувствието. Извлича стреса и помага за предпазване от негативни хора. Усилва интуицията, стимулира интелекта и подобрява яснотата на мисълта. Физически се смята, че помага за лечението на уринарни, бъбречни и храносмилателни проблеми. Пречиства и противодейства на токсините. Спомага за пречистване на кръвта, подобряване на електро импулсите в нервната система и функционалността на ендокринната система. Стимулира храносмилането, далака и панкреаса. Има положителен ефект при проблеми с очите, подобрява кръвообращението и активира тимуса. 

Лазуритът отваря третото око и балансира гърлената чакра. Стимулира просвещаването, увеличава психичните способности и стимулира личната и духовната сила. Камъкът бързо освобождава от стреса и носи дълбоко чувство за покой. Притежава голяма виталност и е ключ към постигане на духовно просвещение. Лазуритът е предпазващ камък. Той разпознава психичната атака, блокира я и връща енергията към нейния източник. Камъкът хармонизира физическото, ментално, емоционална и духовно ниво. Липсата на хармония между тях може да доведе до депресия, неразположение и загуба на целта. Лазуритът насърчава поемането на отговорност за собствения живот. Разкрива вътрешната истина, окуражава самоосъзнаването и позволява себеизразяването без задръжки и компромиси. Ако потисканият гняв създава блокажи в гърлото или в комуникацията, лазуритът го освобождава. Лазуритьт е мощен катализатор на мисловен процес. Усилва креативността чрез настройването и към първоизточника. Помага ви да се изправите срещу истината, където и да я намерите, и да приемете това, на което ви учи. Кристалът помага за изразяване на собственото мнение и изглажда противоречия.

Карнеолът ви свързва със земята и ви държи в реалността. Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд, възстановява жизнеността и мотивацията, стимулира креативността. Карнеолът има способността да прочиства другите камъни. Дава кураж, провокира благоприятни житейски възможности, разсейва апатията и мотивира за успех в бизнеса и другите сфери. Карнеольт е полезен за преодоляване на обида от всякакъв характер. Това е камъкът, който ви помага да вярвате в себе си и в своите възприятия. Той отвежда до дъното на това, което ви разгневява, преодолява отрицателните настроения и окуражава непоколебимостта. В ментално отношение карнеолът подобрява аналитичните способности изчиства възприятията. Емоционално този кристал е силно предпазно средство срещу завист, ярост, негодуваниеа. Той успокоява гнева и пропъжда емоционалната негативност, заменяйки я с любов към живота. Карнеолът в близост до входната врата събира предпазни сили и приканва благополучието в дома.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Organea
Баркод: 3800228161524

Капнете 1-2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона.
Изчакайте маслото да се абсорбира от минералите и го поставете на врата.

Съхранявайте на място недостъпно за деца.
Не използвайте при алергия към етерични масла. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ORGANEA Аромамедальон Дървото на живота (2)
Вашата оценка