NUK FIRST CHOICE Резервен биберон Силикон (6-18 мес.) S-вода

Наличен
SKU
350118
4,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

NUK FIRST CHOICE БИБЕРОН ЗА ХРАНЕНЕ АНТИ - КОЛИКИ

ДОПЪЛНИТЕЛНО УШИРЕН  - СИЛИКОН (0 - 6 М.)S - малък отвор, подходящ за течности като вода, чай и кърма Ортодонтската NUK форма на биберона, съчетана с допълнително уширената подложка за устните при NUK FIRST CHOICE, подпомага кърменето и комбинирането на кърмене и хранене с шише. Системата против колики NUK AIR SYSTEM минимизира риска от появата на колики, причинени от вредното поглъщане на въздух. Клинично тестван.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600216896
Почиствайте и стерилизирайте биберона преди първата употреба, както и след всяка следваща. Стерилизирайте като използвате парен стерилизатор NUK, за да се осигури запазване на хигиената на биберона. За да се предотврати повреждане на биберона, убедете се че водата за стерилизиране е достатъчна, когато преварявате (пет минути са достатъчни). Не почиствайте бибероните и шишетата в съдомиялна машина, защото препаратите може да ги повредят. Моля, внимателно издърпвайте вентила против колики и отвора за храната, за да се убедите, че са отворени. Микровълновата стерилизация може да увреди материалите. В микровълновата фурна, ако шишето е пълно или затегнато, може да се получи увреждане или експлозия. Микровълновата фурна може да загрее храната неравномерно и да предизвика изгаряне.
СИЛИКОН
За сигурността и здравето на Вашето дете: кърменето е най - доброто за Вашето бебе. Приготвяйте храната за бебето в количествата и концентрацията препоръчани от производителя. Винаги проверявайте температурата на храната преди да нахраните детето. Винаги използвайте този продукт под родителски контрол. Непрекъснатото и дълготрайно пиене на течности от шише може да предизвика зъбен кариес. Не потапяйте биберона в мидикаменти или сладки субстанции. Не използвайте биберона за хранене като залъгалка. Винаги проверявайте биберона за признаци на износване като го издърпате във всички посоки - особено ако детето има зъби. Подменяйте бибероните с нови, ако станат лепкави, видимо увредени или имат признаци за увреждане, за да се предотврати опасност детето да погълне парченце от биберона. Не оставяйте биберона в дезинфектант по - дълго от указаното от производителя време. Материалът може да се увреди. Подменяйте бибероните след употреба от 1 - 2 месеца от съображиния за сигурност и хигиена.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FIRST CHOICE Резервен биберон Силикон (6-18 мес.) S-вода
Вашата оценка