NUK DISNEY Ортодонтска залъгалка силикон (0-6 мес.)

Изчерпан
SKU
350125
Специална цена 4,16 лв. Редовна цена 5,20 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
NUK Биберон залъгалка с ортодонтска форма - силикон (0 - 6 м.) Тренира устните, езика и челюстта. Професора по ортодонтия Балтерс и Доктора по дентална медицина Мюлер създават първата 'естествена и ортодонтска' залъгалка. От немски абревиатурата NUK означава следвайки природния модел. NUK залъгалките са създадени така, че да имитират гръдното зърно на майката по време на кърмене, за да пасват оптимално на устната кухина на детето. Те задоволяват естествената нужда от сукане и същевременно тренират мускулите на устните, езика и челюстите, което играе в последствие съществена роля при храненето и говоренето на детето. NUK AIR SYSTEM e системата, която осигурява възможността въздуха да се освободи от тази част на залъгалката, която е в устата на бебето - това позволява на зълъгалката да остане мека, минимизира риска от зъбни малформации. 
Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600120797
Почиствайте залъгалката внимателно преди първата употреба, както и след всяка следваща като стерилизирате. Препоръчва се употребата на специални миещи вещества за почистване на залъгалките, както и стерилизирането им преди първата употреба чрез преваряване (пет минути са достатъчни). Отстранете водата от залъгалката след почистване или стерилизация и я оставете да се изсуши. Не почиствайте залъгалките в съдомиялна машина, тъй като препаратите може да ги повредят. Не стерилизирайте в микровълнова фурна, за да не се получи деформация на материалите и повреда на продукта. Препоръчваме използването на електрически парен стерилизатор NUK Vapo Rapid.
СИЛИКОН
За сигурност на Вашето дете: не прикрепяйте панделки или други връзки към залъгалката, детето може да се удуши с тях. Проверявайте залъгалката внимателно преди всяка употреба, особено ако детето има зъби. Изтеглете залъгалката във всички посоки, за да се убедите, че е здрава. Не използвайте, ако има признаци на износване. В изключително редки случаи е възожно детето да поеме в уста цялата залъгалка. В такъв случай не изпадайте в паника. Залъгалката не може да бъде погълната, а двата отвора, които са разположени на пластмасовата част осигуряват непрекъснато дишане на детето. Извадете внимателно залъгалката от устата на детето. Подменяйте залъгалките след употреба от един - два месеца по съображения за сигурност и хигиена. Дори без видими признаци на повреда, здравината на залъгалката може вече да е намаляла. Не потапяйте залъгалката в медикаменти или сладки субстанции. Не облизвайте залъгалката. Това може да причини кариес. Не оставяйте залъгалката в дезинфектант за по - дълго от указаното от производителя време. Матириалът може да се увреди. Съхранявайте на сухо, тъмно и хигиенично място.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK DISNEY Ортодонтска залъгалка силикон (0-6 мес.)
Вашата оценка