NIVEA Q10+ Нощен крем против бръчки 50 мл.

Наличен
SKU
230052
22,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Нощният крем NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 plus сега е с два пъти повече Q10 за по-успешна борба с бръчките, дори и в дълбочина. Интензивно хидратира и подхранва кожата през нощта, за се събудите с по-нежна и сияйна кожа. Резултат: Изглажда фините линии за часове. Минимизира мимическите бръчки за 3 седмици. Намалява дълбоките бръчки само за 4 седмици. За да се редуцират бръчките и предотврати появата на нови, кожата се нуждае от постоянна регенерация в дълбоките й слоеве. За това тя има нужда от много енергия. С възрастта, кожата губи способността си да произвежда необходимото количество енергия сама. В следствие на това, борбата с бръчките се затруднява.

Иновация от NIVEA VISAGE:
Експертите от лабораториите на NIVEA разработиха уникален енергиен комплекс с Q10, разработен на базата на естествени съставки. Той активира енергийния метаболизъм и зарежда клетките с енергия за борбата с бръчките. Бръчките са видимо редуцирани, а повторната им поява- предотвратена.

На сутринта кожата е видимо по-гладка и свежа.

DetailsКак действа?

Уникалният енергиен комплекс с Q10 прониква дълбоко в кожата и стимулира производството на енергия за да подпомогне регенерирането на клетките в дълбоките слоеве на кожата.
За да предотврати увреждането на клетките, той възстановява енергийните микро-депа на кожата и по-този начин подпомага съхранването на енергия за по-нататъшна борба с бръчките.
Витамин A подпомага естествената регенерация на кожата през нощта

Какво означава това за вашата кожа?

•Редовната употреба предотвратява появата на нови бръчки.
•Само за 4 седмици, бръчките са видимо по-малко
•На сутринта кожата ви е мека, свежа и отпочинала
Подходящ за всеки тип кожа.
Характеристики
Mарка: Nivea
Баркод: 9005800227276
Препоръчва се за жени на възраст между 30 и 45години. Използвайте ежденевно, най-добре след почистване с NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 plus Почистващо мляко. Нанесете крема с нежни масажни движения. За деликатната зона около очите, препоръчваме употребата на NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 plus Околоочен крем, а за да изглеждате блестящо през деня и да сте защитени от вредното влияние на слънчевите лъчи, използвайте NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 plus Дневен крем. Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Технология очакваща патентоване. Съвет за красива кожа: •Използвайте всяка вечер след почистване •Нежно втрийте крема с кръгообразни движения •Оптимален резултат използвайте дневен и оклоочен крем против бръчки Q10PLUS NIVEA VISAGE: Продукти, разработени на база на последните научни открития, високоефективни и в хармония с вашата кожа. За да изглеждате и за да се чувствате красиви! Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Предстоящо патентоване.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NIVEA Q10+ Нощен крем против бръчки 50 мл.
Вашата оценка