NIVEA BABY TODDIES Влажни кърпи 2в1 пакет 60 бр.

Наличен
SKU
360108
4,45 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

NIVEA BABY TODDIES ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ 60 БР.

NIVEA BABY TODDIES Мултифункционални кърпички – първите почистващи кърпички за цялото тяло – удобни и подходящи за изхвърляне в тоалетната. Създадени в сътрудничество с дерматолози и педиатри, мултифункционалните кърпички NIVEA BABY TODDIES отговарят на всички нужди, свързани с почистването на чувствителната кожа на Вашето бебе или малко дете. Изключително меките кърпички са медицински тествани и могат да се използват за почистването на лицето, ръцете и седалището на бебето. Тъй като са биоразградими и могат да се изхвърлят в тоалетната, са особено полезни за приучаването на детето да използва тоалетната. 100% естествена тъкан с мек лосион.

Доказана експертиза в грижата за кожата от NIVEA BABY: 100% естествени нишки; биоразградими и подходящи за изхвърляне в тоалетната; без парабени; без алкохол, масла и оцветители.

Разработено в сътрудничество с дерматолози и педиатри.
Дерматологично доказана съвместимост с кожата.

Характеристики
Mарка: Nivea
Баркод: 4005808861781
Използвайте NIVEA Baby Кърпички Toddies за удобно, хигиенично и особено нежно почиствване на лицето, ръцете и седалището на бебето. Първите мултифункционални кърпички достатъчно меки за лицето, ръцете и седалището.
ВОДА, ПЕГ - 40 ХИДРОГЕНИРАНО РИЦИНОВО МАСЛО, БУТИЛЕН ГЛИКОЛ, ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА, КАЛИЕВ СОРБАТ, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, ПАРФЮМ
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NIVEA BABY TODDIES Влажни кърпи 2в1 пакет 60 бр.
Вашата оценка