ABOCA NEOFITOROID НЕОФИТОРОИД Био крем при хемороиди 40 мл

Наличен
SKU
110330
18,10 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Aboka Fitoroid
БиоКрем Вътрешно ректално
Хемороидни проблеми. Успокоява болката, паренето и сърбежа.

Фитороид био Крем е превантивен препарат, за лечение на синдрома на разширени хемороиди (вътрешни и външни хемороиди).
Фитороид био Крем, благодарение на наличието на специално избрани растителни съставки, извършва лубруфикационно, предпазно и освежаващо действие. Благодарение на омекотяващите си качества, помага за предпазване от раздразнение и задържане в перианалната зона, спомагайки за успокоение от болката, сърбежа и паренето на засегнатите части.

С HELYDOL патентован екстракт на цветнивръхчета на Хелихризум.

Характеристики
Тип продукт: НАТУРАЛЕН
Mарка: ABOCA
Баркод: 8032472008347

Завийте на тубичката съответния наконечник за вътрешноректално приложение. Приложете според нуждите. Използвайте продукта след изваждане и след внимателно измиване на засегнатите части. За ефективно предпазване на раздразнението, вследствие на триенето, приложението може да се извърши преди изваждането, като не забравяте да приложите продукта и след това. Прилагането може да се приложи до 4 пъти на ден. След използване, развийте наконечника, измийте го внимателно с топла вода и сапун и затворете тубичката с крема. Fitoroid БиоКрем е медицинско изделие, класифицирано и произведено в съответствие с изискванията на Директивата 93/42/ЕИО.

Лиофилизирани екстракти на цветни връхчета от Хелихризум, липофилна фракция (Helydol) и Корени на Бодлив Залист (Див Чемшир); Гел от изсушени листа на Алое Вера; воден разтвор на цветни връхчета на Хелихризум; Маслен екстракт на цветни връхчета на Жълт кантарион; Масло от Жожоба; Масло от Карите; Етерични масла на кипарисови плодове и листа на лютива Мента. НЕ СЪДЪРЖА НАТРИЕВ ЛАУРИЛ СУЛФАТ (SLS) И НАТРИЕВ ЛАУРЕТ СУЛФАТ (SLES) ПРОИЗВОДНИ НА БЕНЗИНА, ПОЛУПРОДУКТИ, PEG, СИНТЕТИЧНИ ОЦВЕТИТЕЛИ И АРОМАТИ-НЕГЕННО МОДИФИЦИРАНИ.

Продуктът се предлага с накрайник за вътрешноректално приложение. Използвайте според нуждите. Да не се прилага при наличие на хиперчувствителност или алергия към една или повече от съставките. За повече информация, прочетете внимателно информационната листовка. Да се съхранява на проветриво, сухо място, далеч от източници на топлина и от достъп на светлина. да се пази далеч от достъпа на на деца. Срокът на годност се отнася за целият продукт, при правилно съхранение.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABOCA NEOFITOROID НЕОФИТОРОИД Био крем при хемороиди 40 мл
Вашата оценка