MAX FACTOR VOLUPTUOUS False lash effect Спирала Black

Наличен
SKU
253422
Специална цена 18,30 лв. Редовна цена 22,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+
Max Factor представя:
СпиралаVoluptuous False Lash Effect
Най-желаният инструмент за оформяне на миглите - с мигновен повдигащ ефект и неповторим обем.
 
Революционна технология от ново поколение с повдигащ ефект за по-плътни, по-чувствени и бляскави мигли.  
 
Революционният нов дизайн на  четката Lash Uplift Brush повдига миглите и по този начин им придава 5 пъти повече обем, благодарение на уникалната си спираловидна форма. Редуващи се фини и по-твърди косъмчета  обхващат всяко косъмче от основата, изглаждат и сресват всяка една мигла.  Смарт спиралата повдига, разресва и увеличава обема на миглите като ефектна рамка, която отваря погледа.
 
Спиралата се присъединява към бутика False Lash Effect, известен с наградите си за качество. Тя се появява в резултат на проучване на Max Factor, което показва, че жените искат добре подчертани, забележими мигли, които отварят погледа и очите им изглеждат широко отворени и живи. Ключът за постигане на този ефект е Лифтинг Ефект.  Чрез повдигане на миглите най-плътната им час става видима и създава впечатление за повече обем.
 

Много жени вярват, че с извиване на миглите се постига същия ефект, но извиване и повдигане не е едно и също. Извиването увеличава извивката на миглите докато повдигането позволява на миглите да поддържат естествената си форма като увеличава ъгъла между окото и основата на миглите. Като увеличите този ъгъл, видимата дължина се увеличава и очите изглеждат широко отворени. Ефект широко отворени очи. 

Повдигнати, Плътни, Обемни мигли с едно движение на четката Lash Uplift Brush

ПОВДИГА:  Професионалният дизайн на косъмчетата на новата сферична четка улавя всяка една мигла от основата, където миглите са най-обемни, после повдига миглата нагоре като в същото време ги изглажда и разресва с формулата си за Обем и Устойчив ефект

ОБЕМ: Формулата на спиралата Voluptuous False Lash Effect на Max Factor  съдържа частици за обем, които  позволяват да се оформят миглите така, че да изглеждат плътни и сочни.  

РАЗДЕЛЯНЕ: Ефектът широко отворени очи идва от добре разделените мигли. Двойно действащата сферична четка Lash Uplift Brush разресва миглите с по-дългите косъмчета, разделя ги от основата до върха и достига дори най-неуловимите мигли. 

Характеристики
Mарка: MAX FACTOR
Баркод: 96121689
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR VOLUPTUOUS False lash effect Спирала Black
Вашата оценка