MAX FACTOR MIRACLE MATCH BLUR&NOUR Фон дьо тен 60 Sand

Изчерпан
SKU
253246
Специална цена 15,75 лв. Редовна цена 22,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

ПОСЛЕДНАТА ТЕНДЕНЦИЯ В ГРИМА Е ЕСТЕСТВЕН ТЕН - плавно преливащ към цвета на кожата, средно покривен ефект и здравословно изглеждащ тен  с естествен завършек.

Фон дьо тенът на Max Factor- Miracle Match е революционен нов продукт, който успешно комбинира плавно преливащ в цвета на кожата цвят, пълно покритие на несъвършенствата и естествена визия. Усещането при нанасяне е все едно нанасяте хидратиращ продукт. Miracle Match е първият фон дьо тен на Max Factor, който съдържа нови силиконови съставки за още по-дълбоко хидратиране на кожата и лесно разнасяне на текстурата със средно покривен ефект.

Защо?

Повечето фон дьо тени, които стоят естествено и преливат плавно в цвета на кожата обикновено са леко покривни и често жените са недоволни от крайния резултат. Скорошно проучване за навиците и мненията на жените, проведено от Max Factor Glamour Expose разкрива, че 50% от жените все още не са открили естествено изглеждащ фон дьо тен, който да прикрива несъвършенствата на кожата. Една от всеки три жени посочва, че в никакъв случай не става въпрос и за абсолютно прозрачен ефект.

Красив грим/визия

Фон дьо тенът Miracle Match успешно комбинира средно покривен ефект и прозрачна ефирност за красива естествена визия съчетана с подхранване и хидратиране на кожата. Добавените във формулата малки рефлектиращи частици намаляват визуално несъвършенствата на кожата. Резултатът е естествено красив, здравословно изглеждащ тен.

Грим за „подчертаване на тена“ е последния хит, използван за база във визия с естествен резултат и здравословен тен.
Характеристики
Mарка: MAX FACTOR
Баркод: 4084500539686
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR MIRACLE MATCH BLUR&NOUR Фон дьо тен 60 Sand
Вашата оценка