MAX FACTOR LIPFINITY 24H Дълготрайно червило 180 Spiritual

Наличен
SKU
250168
20,00 лв.

Разгледай нашата промоционална брошура за Август

Брошура Август

Сподели

MAX FACTOR 
LIPFINITY 
Дълготрайно червило 
180 Spiritual


Първото дълготрайно червило с уникална технология и двустепенна система на нанасяне. Цветната основа на червилото е абсолютно несъвместима с вода, хранителни мазнини, или изпотяване, защото има различни параметри на разтворимост. Цветът издържа цял ден - от нанасянето сутринта, след кафето, обяда, следобедния чай и…дори след дълга целувка! Благодарение на специален свързващ полимер в комплекса Permatone™, Lipfinity не оставя следи. С Lipfinity Вие очаровате околните с червилото си, а не със следите от него!

Характеристики
Mарка: Max Factor
Баркод: 086100013812

Започнете с чисти и сухи устни. Нанесете червилото с апликатора, започвайки от средата на устните като очертаете контурите им. Изчакайте около минута да попие и изсъхне. След това нанесете овлажняващия балсам, за да създадете повече комфорт на устните и да фиксирате цвета. Винаги, когато решите да възстановите или освежите цвета на устните, не е необходимо да нанасяте от червилото, а просто нанесете отново балсама. Ключови ползи: Изключително дълготрайно червило, двустепенна система на нанасяне.

Не съдържа восък и летливи мазнини. Използвана е нова технология за запазване на цвета - уникална комбинация от силиконови полимери, които са устойчиви на външни влияния и мазнини. Резултати: Невероятен цвят, който трае цял ден, повече от 12 часа. Овлажняващо покритие, което придава блясък и хидратира устните. Печеливши съставки: Токофероли - подхранващи съставки, извлечени от пшеничния зародиш, които забавят появата на фини линии по околоустния контур. Dimethicone - омекотява и изглажда устната структура; Perma Tone - пигментен комплекс за дълготраен цвят. Силиконови полимери - придават устойчивост на червилото, дори при триене.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR LIPFINITY 24H Дълготрайно червило 180 Spiritual
Вашата оценка