MARIMER Аспиратор за почистване на нос

Наличен
SKU
630009
9,40 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Marimer®
Бебешки аспиратор за нос

Бебешкият аспиратор за нос Marimer® осигурява нежно почистване на носните секрети, които запушват нослето на Вашето бебе. Накрайникът е със специален дизайн, който гарантира безопасно и ефективно смукване. Заоблената му форма позволява да бъде поставен в ноздрите на бебето, без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и напълно пригоден за стерилизация.

През първата година от живота си, бебетата дишат само през носа си и все още не са усвоили умението да го издухват. Носните секрети, които запушват носа на Вашето бебе, затрудняват много дишането. С използването на бебешкия аспиратор за нос, Вие помагате на бебето си да почисти тези секрети. Когато спи или се храни, то със сигурност ще е щастливо, че може да диша свободно.

Характеристики
Баркод: 3518646673016
Указания за употреба: Подготвяне на бебешкия аспиратор за нос: 1. Измийте ръцете си. 2. Сглобете бебешкия аспиратор за нос Marimer® като следвате инструкциите. 3. Поставете малко парче памук между накрайника за нос и резервоара, за да служи като филтър. Подготвяне на бебето: 1. Сложете бебето в легнало положение на поставката за преобличане и повдигнете главата му. 2. Поставете накрайника за уста в устата си. Ръбът ще ви помогне да го задържите между зъбите си. 3. Поставете накрайника за нос в едната от ноздрите на бебето. 4. Внимателно всмукнете. Секретите ще се съберат в резервоара. 5. Можете да повтаряте толкова често, колкото е необходимо. 6. сменете ноздрата. Капването на физиологичен разтвор или разтвор на изотонична солена вода във всяка от ноздрите ще улесни изсмукването на секретите. Инструкция за поддръжка: 1. След всяка употреба разглобете и внимателно почистете бебешкия аспиратор за нос със сапун и гореща вода и след това изплакнете с чиста вода. 2. Съхранявайте бебешкия аспиратор за нос в предназначената за него кутия. 3. За постигане на максимална хигиена, преди всяка употреба стерилизирайте накрайника със студен разтвор за стерилизация или на пара (стерилизатор). Преди да използвате аспиратора за пръв път: 1. Разглобете и внимателно почистете аспиратора със сапун и гореща вода и след това изплакнете с чиста вода. 2. Стерилизирайте накрайника със студен разтвор за стерилизация или на пара.
Да се съхранява на място недостъпно за деца! Не поставяйте във вряща вода.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MARIMER Аспиратор за почистване на нос
Вашата оценка