NUK Комплект масажори за зъби 6-15 месеца

Наличен
SKU
350131
8,60 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

NUK - комплект масажори за зъби, 6-15 месеца.
NUK чесалка за зъби, подходяща за употреба от 6 до 15 месеца, с непързаляща се дръжка. Двете чесалки имат масажиращ ефект с различна сила - едностранната е за нежен масаж и почистване, а кръглата - за по-силен масаж. Предпазният ринг предотвратява нараняването на ,стната кухина и гърлото.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600083641
Почистете и стерилизирайте бибероните преди първата употреба, както и след всяка следваща. Стерилизирайте, като използвате парен стерилизатор NUK, за да се осигури запазване на хигиената на бибероните. За да се предотврати повреждане на бибероните, убедете се, че водата за стерилизиране е достатъчна, когато изварявате (5 минути изваряване са достатъчни). Не почиствайте бибероните и шишетата в съдомиялна машина, защото препаратите може да ги повредят. Моля, внимателно издърпайте вентила против колики и отвора за храната, за да се убедите, че са отворени. Микровълновата стерилизация може да увреди материалите. В микровълновата фурна, ако шишето е пълно или затегнато, може да се получи увреждане или експлозия. Микровълновата фурна може да загрее храната неравномерно и да предизвика изгаряне.
Кърменето е най-доброто за вашето бебе! Срок на годност - 4 години от датата на производство - виж печата. Да се съхранява в сухи помещения, при стайна температура и да не се излага на директна слънчева светлина. Приготвяйте храната за бебето само в количествата и концентрацията, препоръчани от производителя. Винаги проверявайте температурата на храната преди да нахраните детето. Винаги използвайте този продукт под родителски контрол. Непрекъснатото и дълготрайно пиене на течности от шише може да предизвика зъбен кариес. Не потапяйте биберона в медикаменти или сладки субстанции. Не използвайте биберона за хранене като залъгалка. Винаги проверявайте бибероните за признаци на износване, като ги издърпвате във всички посоки - особено ако детето има зъби. Подменяйте ги с нови, ако станат лепкави, видимо увредени или имат признаци за увреждане, за да се предотврати опасността детето да погълне парченце от биберона. Не оставяйте биберона в дезинфектант за по-дълго от указаното от производителя време. Материалът може да се увреди. Подменяйте бибероните след употреба от 1-2 месеца по съображения за сигурност и хигиена. NUK FIRST CHOICE серия шишета и бибероните са съвместими в свята група. NUK бибероните са в съответствие с изискванията на стандарт EN 14350
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK Комплект масажори за зъби 6-15 месеца
Вашата оценка