NUK GENIUS Ортодонтска залъгалка Каучук 6-18 мес.

Изчерпан
SKU
350124
7,30 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

NUK GENIUS ОРТОДОНТСКА ЗАЛЪГАЛКА - КАУЧУК (6 - 18 М.) Профилактика на изкривяването на зъбите - стимулира общото развитие. Функционалното взаимодействие между челюстта, небцето и устните е предпоставка за приемането на храна, дишането и развитието на говора. NUK GENIUS стимулира оптимално тези функции и така има важен принос за доброто общо развитие. Изключително мек - максимална мекота и гъвкавост чрез интегрирани меки канали. Естествена форма - наподобяващ майчината гърда при кърмене. Формата на биберона е съобразена с тази на лицето на бебето и не оставя следи дори когато бебето е по корем.
Повече свободно пространство - допълнителната вдлъбнатина увеличава пространството за езика. Специален улей, който не позволява на слюнката да се събира под устничките. NUK AIR SYSTEM - чрез вентила въздуха може за излиза от частта за смукане, така че биберонът е особено мек и пластичен. Въздухът циркулира свободно и не позволява на кожата да се подсича.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600223665

Почиствайте залъгалката внимателно преди първата употреба, както и след всяка следваща като стерилизирате. Препоръчва се употребата на специални миещи вещества за почистване на залъгалките, както и стерилизирането им преди първата употреба чрез преваряване (пет минути са достатъчни). Отстранете водата от залъгалката след почистване или стерилизация и я оставете да се изсуши. Не почиствайте залъгалките в съдомиялна машина, тъй като препаратите може да ги повредят. Не стерилизирайте в микровълнова фурна, за да не се получи деформация на материалите и повреда на продукта. Препоръчваме използването на електрически парен стерилизатор NUK Vapo Rapid.

КАУЧУК

За сигурност на Вашето дете: не прикрепяйте панделки или други връзки към залъгалката, детето може да се удуши с тях. Проверявайте залъгалката внимателно преди всяка употреба, особено ако детето има зъби. Изтеглете залъгалката във всички посоки, за да се убедите, че е здрава. Не използвайте, ако има признаци на износване. В изключително редки случаи е възожно детето да поеме в уста цялата залъгалка. В такъв случай не изпадайте в паника. Залъгалката не може да бъде погълната, а двата отвора, които са разположени на пластмасовата част осигуряват непрекъснато дишане на детето. Извадете внимателно залъгалката от устата на детето. Подменяйте залъгалките след употреба от един - два месеца по съображения за сигурност и хигиена. Дори без видими признаци на повреда, здравината на залъгалката може вече да е намаляла. Не потапяйте залъгалката в медикаменти или сладки субстанции. Не облизвайте залъгалката. Това може да причини кариес. Не оставяйте залъгалката в дезинфектант за по - дълго от указаното от производителя време. Матириалът може да се увреди. Съхранявайте на сухо, тъмно и хигиенично място. Залъгалките, които са произведени от естествен латекс, в единични случаи могат да предизвикат алергична реакция.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK GENIUS Ортодонтска залъгалка Каучук 6-18 мес.
Вашата оценка