NUK FC TC Шише стъкло 120 мл Силиконов биберон 0+ мес

Наличен
SKU
350108
17,30 лв.
Сподели

NUK
First Choice Temperature Control
Шише стъкло
120 мл
Силиконов биберон
0+ месеца

Нук Фърст Чойс Стъклено шише с анатомичен биберон и ергономична форма за лесно и удобно хващане. Разработено по специална Anti-Colic Air System технология за предотвратяване образуването на колики и стомашни неразположения. Шишето разполага с изключително широко гърло улесняващо пълненето и почистването и затварящи дискове за предотвратяване на разливането при транспортиране. Биберона е изработен от изключително мек и еластичен силикон с размер М, подходящ за бебета от 0 до 6-месечна възраст. Вградената скала показва температурата на храната или напитката. При оцветяване в бяло напитката е твърде гореща, в светло синьо - напитката е подходяща за пиене с температура 37 градуса, в тъмно синьо- напитката е твърде студена.
Изработено от висококачествено, издръжливо стъкло с вместимост 120 мл. Не съдържа Бисфенол А (BPA). Съвместимо с всички биберони за хранене и накрайници на Нук.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600382379

Изварявайте и стерилизирайте шишето отворено и разглобено на части /температура над 80 градуса по С/, за да се избегнат деформации. 
Някои вещества могат да оцветят шишето (сок от моркови) или да повлияят на мириса (чай от копър).
Това влияе на годността и безопасността на шишето.

стъкло, силикон

При изваряване и стерилизиране разглобявайте шишето на части и го оставяйте отворено, за да избегнете деформации. 
Шишето трябва да се използва само под родителски контрол. 
Не позволявайте на бебето да използва биберонът за хранене като биберон залъгалка. 
Никога не използвайте биберонът за хранене по-дълго от нормалното време за приемане на храната, тъй като продължителното пиене от шише може да доведе до кариеси и увреждане на зъбите.
Не потапяйте биберона в лекарства! 
Проверявайте биберона преди всяка употреба, като го издърпвате на всички страни, за проверите дали няма признаци на износване, особено при деца с поникващи зъби, които биха могли да откъснат парченце от него.

След направена поръчка, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточняване на цветовите наличности на този продукт.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FC TC Шише стъкло 120 мл Силиконов биберон 0+ мес
Вашата оценка