MILUPA Млечна каша Плодове 6+ мес. 250 г

Изчерпан
SKU
320018
8,70 лв.
Сподели

Milupa
Млечна плодова каша за деца над 6 месеца

Зърнените каши са чудесен източник на енергия и жизненоважни вещества, които са необходими за бързия растеж и развитието на Вашето бебе. Млечните каши Милупа съдържат адаптирано мляко, което може да улесни въвеждането на кашите в диетата на кърмачето. Европейското дружество на педиатри, гастоентеролози, хепатолози и нутриционисти препоръчва захранването да започне не по-рано от 17 навършени седмици след раждането. Тъй като млечните каши Милупа са създадени специално за малки деца, можете да бъдете сигурни, че осигуряват всички необходими хранителни вещества в оптимални количества, спрямо потребностите за съответната възраст. Трудно е да се повярва, но сега Вашето бебе се нуждае от повече желязо, отколкото в който и да било друг етап от живота си. Бебетата растат бързо и трябва да въстановяват непрекъснато запасите си от желязо. Добре е да знаете, че едно хранене с Милупа млечна каша задоволява голяма част от дневните нужди от желязо.

Основни характеристики:

  • Лесна за смилане.
  • Сигурява балансирано хранене.
Характеристики
Mарка: Milupa
Баркод: 5900852056222
Използвайте чиста купичка и лъжичка за хранене. Сложете 45 г (приблизително 4 супени лъжици) от зърнената каша Милупа в чиста купичка. Добавете 150 мл хладка, преварена вода. Разбъркайте до получаването на еднообразно пюре и проверете температурата на кашата преди хранене (37°С).
зърнена култура (грис от твърда пшеница), преходно мляко за кърмачета (деминерализирана млечна суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах, растителни мазнини (съдържа емулгатор соев лецитин)), калциев карбонат, витамини (С, ниацин, Е, пантотенова к-на, В1, В6, В12, А, фолиева к-на, биотин, D, К), железен дифосфат, цинков сулфат, калиев йодид, натриев селенид, меден сулфат, захар, обезмаслено мляко на прах, растителна мазнина (съдържа емулгатор соев лецитин), малтодекстрин, банани на прах (0,1%), кайсии на прах (0,1%), портокали на прах (0,1%)
Важно за здравето на Вашето бебе е винаги да следвате инструкциите внимателно. Неправилното приемане или приготвяне могат да увредят здравето на Вашето бебе. Вашият педиатър ще ви посъветва кога да започнете да храните бебето с твърда храна. Моля пригответе кашата непосредствено преди хранене и не използвайте останалата каша от предишни хранения. Дръжте кутията плътно затворена на хладно и сухо място, а не в хладилник. Използвайте до 3 - 4 седмици след отваряне.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MILUPA Млечна каша Плодове 6+ мес. 250 г
Вашата оценка