LIBERO COMFORT Пелени 4-ка (7-11 кг) 82 бр. Mega pack

Изчерпан
SKU
340382
35,60 лв.

Сподели

LIBERO
COMFORT
Еднократни пелени
размер 4
за бебета от 7 до 11 кг
82 броя
Mega pack

Пелените Libero Comfort са изработени от уютни и дишащи материали, идеални за игриви бебета. Те са сертифицирани със Северна еко маркировка, без лосион, дерматологично тествани и супер абсорбиращи, за да поддържат бебето ви идеално сухо. Меката еластична материя, осигурява удобна защита и не ограничава движенията на бебето.

ИЗСЛЕДВАНИ МАТЕРИАЛИ
Повече от това, че осигуряват удобна защита, пелените Libero Comfort са естествени и леки. Отворените пелени преминават през дерматологично тестване, за да се гарантират техните качества.

БЕЗ ДОБАВЕНИ ЛОСИОНИ
Libero Comfort са пелени без лосиони. Това е така, защото трябва да имате възможност да изберете кой лосион, мехлем, крем или масло ще е най-подходящ за кожата на вашето дете. 

БАРИЕРИ ПРОТИВ ПРОТИЧАНЕ
Всички Libero Comfort пелени разполагат с нови и супер меки бариери против протичане, които отлично обгръщат крачетата. Бариерите осигуряват сигурна и надеждна защита.

МАКСИМАЛНА И ЕЛАСТИЧНА ГРИЖА
Всички размери на Libero Comfort имат еластична лента и са изключително гъвкави. Обгръщат с мекота и удобство тялото на бебето, за да създадат невероятен комфорт през целия ден. 


Характеристики
Mарка: Libero
Размер: 4 (от 7 кг)
Баркод: 7322541083186

Винаги дръжте пелените и найлоновата опаковка далеч от обсега на вашето дете, за да избегнете риска от задушаване.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: LIBERO COMFORT Пелени 4-ка (7-11 кг) 82 бр. Mega pack
Вашата оценка