ЛАНСИНОХ 1000 Ланолин за кърмещи майки 10г

Изчерпан
SKU
430000
11,00 лв.

Разгледай нашата промоционална брошура за Август

Брошура Август

Сподели
Lansinoh Brand Lanolin - Лансинох ланолин съдържа 100% ланолин, ултрачист с медицинско качество 10г. За кърмещи майка. Подпомага успокояването и защитата на сухата, нацепена кожа. Хипоалергичен и изцяло натурален. Lansinoh е безвреден за кърмачето, предпазва зърната от образуване на рагади, хипоалергичен и изцяло натурален, не се отстранява по време на кърмене. Майчиното мляко е най-добрата храна за Вашето бебе! Кърменето е естествен физиологичен процес. Майчиното мляко е най-добрата храна за кърмачето. То осигурява тишина и спокойствие за Вас и Вашето бебе. Майчиното мляко спомага за създаване на специална връзка между майката и бебето, която остава за цял живот. В резултат на многобройните предимства, както за майката, така и за бебето здравните специалисти по цял свят препоръчват всяко дете да се кърми минимум една година, по изключение 6 месеца. Естествено през първите седмици биха могли да се появят някои затруднения. Най-често се среща дискомфорт при кърмене от рагадите (болезнено сцепване на кожата на зърната). Какви са причините за образуване на рагади при кърмене? Причина за това преходно, но болезнено състояние са неправилното положение на бебето спрямо гърдите, както и прекалено влажната кожа или бързото и изсушаване. Сапунът, някои шампоани или кремове също могато да предизвикат възпаление на зърната на гърдите. Състоянието се подобрява, когато коригирате позицията на бебето и техниката на кърмене. За да бъде кърменето приятни, Лансинох Ви предлага облекчаващо средство, благодарение на което може да продължите кърменето. Какво представлява търговската марка Лансинох Ланолин? Лансинох ланолин е създаден специално за кърмачки и предствлява най-високо пречистения ланолин в света. Лансинох може да се прилага дори от хора, алергични към други ланолини с по-ниска степен на пречистване.
Характеристики
Баркод: 5060062996074
С чисти ръце размекнете между пръстите малко количество от Лансинох ланолин. Нанесете върху ареолите и зърната на гърдите след кърмене или при необходимост. Лансинох е хипоалергичен, поради което не е необходимо да се отстранява преди кърмене. Преди раждане прилагайте два пъти дневно, за да омекотите и съхраните кожата здрава и еластична. С цел да се подпомогне защитата на чувствителните зърна, можете да прилагате Лансинох и преди душ. В случай, че възникнат усложнения при кърмене, моля, обърнете се към специалист. Лансинох е подходящ и при други повърхностни наранявания на кожата. Предпазва и успокоява нежната бебешка кожа от зачервяване, причинено от триенето на пелените. Нанася се на засегнатите места при всяка смяна на пелените. Образува полупропусклива защитна бариера по повърхността на кожата и нейната еластичност. Подходящ е и като крем, предотвратяващ образуването на мазоли по стъпалата (нанесете два часа преди разходка)
100% Лансинох HPA ланолин: най-стриктно контролираният ланолин в световен мащаб. В специализирани лаборатории се извършват регулярни тестове за наличие, на детергенти и пестициди. Уникална, патентована технология на пречистване осигурява производството на ланолин за медицински цели, който се използва от лабораториите Лансинох при производството на Лансинох крем за кърмещи майки.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ЛАНСИНОХ 1000 Ланолин за кърмещи майки 10г
Вашата оценка