HIPP БИО Бебешки сухари 6+м. 100г

Изчерпан
SKU
390083
5,20 лв.

Разгледай нашата промоционална брошура за Август

Брошура Август

Сподели
HiPP био бебешки сухари, подходящи за консумация от 6-ия месец. Вкусна закуска за деца с ценни органични зърнени култури. Специалната форма на сухарите е подходяща за малката детска ръка. Особено подходящи за консумация между храненията или по време на пътуване. Всички съставки произхождат от земеделски стопанства, работещи изцяло според изискванията на биоорганичното производство. Това означава, че не се използват химични и синтетични средства за защита, според изискванията на ЕО (Bio-Verodnung). Паралелно се гарантира чистотата на продуктите от независимата институция Kontroll-Institut (DE-001-Oko-Kontrollstelle).
Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Hipp
Баркод: 4062300279742

Начин на приготвяне от 6-ти месец: Под формата на каша - 3 6 парчета от бисквитите се раздробяват в чиния и се заливат с мляко. Оставяте ги малко да набъбнат. По желание можете да добавите и плодове пюре. От 8-ми месец: със специалната си ронлива структура продуктът е подходящ за стимулатор на дъвченето след появата на първите зъбки.

Съставки в 100 грама: зърнени брашна (брашно от пшеница*, брашно от шпелта*, брашно от ечемик*), захар*, растителна мазнина*, мая, захарен сироп*, масло*, мляко на прах*, екстракт от малц*, лецитин, сол, витамин В1. *Органично биологично производство. Съдържа глутен. Витамин В1 **. Без яйца*. Без ядки.* Без сусам.* Без добавени оцветители и консерванти.** Без изкуствени аромати.** *Забелжка: HiPP детски бисквити се произвеждат в пекарна, където се обработват и яйца и ядки. Поради тази причина не е напълно изключено продуктът да съдържа минимални следи от тези субстанции. **Според законовите изисквания.

За сигурността на вашето бебе, не му давайте бисквити, докато лежи или е оставено без надзор. Да се съхраняват на сухо място.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: HIPP БИО Бебешки сухари 6+м. 100г
Вашата оценка