AVENT Меки накрайници със стоп клапа /бели/ 6+ мес. 2 бр.

Изчерпан
SKU
350071
Специална цена 6,90 лв. Редовна цена 9,80 лв.

Време е за подаръци

Сподели

Philips AVENT
Меки накрайници със стоп клапа
6+ месeца
2 бр.

Подходящи за прехода от кърмене или хранене с шише към хранене с чаша. Магичната стоп клапа регулира потока на течностите от шишето като прави чашите и шишетата ' неразливащи се '. Единствена по рода си клапата се огъва така, че връща въздуха обратно в чашата и намалява риска от поява на колики. В каквото и положение да поставите чашата - хоризонтално, наклонено, дори и при подхвърляне във въздуха, магичните накрайници слагат край на мръсните петна от разливания. 

Характеристики
Mарка: Avent
Баркод: 5012909005814

Преди първата и след всяка употреба разглобете, измийте и изплакнете всяка част. Подходящ за миялна машина. Оцветителите за храна могат да обезцветят продукта. Стерилизирайте в парен стерилизатор или изварете за 5 минути. Измийте добре ръцете си и почистете повърхностите, които ще са в контакт с накрайника. Не почиствайте с абразивни и антибактериални препарати. Прекомерната употреба на почистващи препарати може да доведе до напукване на пластмасата. Ако това се случи с дадена част, заменете я веднага. Преди употреба проверете всички части. Ако има повредена или изхабена, я изхвърлете.

Препоръчваме смяна на накрайника след 2 - 3 месеца употреба по хигиенни съображения. Не затопляйте течности в микровълнова фурна, тъй като може да достигнат необичайно високи температури и да изгорите гърлото на бебето. Проверявайте винаги температурата на храната преди хранене. Не позволявайте детето да си играе с малките части, както и да се разхожда или тича докато използва шишета или чаши. Продължителното приемане на течности различни от мляко или вода може да доведе до появата на кариеси. Не се препоръчват плодови или ароматизирани сокове, но ако се използват такива, трябва да се разреждат и да не се приемат постояно, а само за ограничен период от време. Накрайникът не е подходящ за горещи и газирани напитки, както и за такива съдържащи парченца плодове. Не използвайте накрайниците, когато приготвяте адаптирано мляко, тъй като клапата може да се запуши и протече. Уверете се, че тя е правилно сглобена.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT Меки накрайници със стоп клапа /бели/ 6+ мес. 2 бр.
Вашата оценка