МАГНЕЗИЕВО МЛЯКО PHILLIPS При стомашни неразположения 340 мл

Наличен
SKU
120723
10,20 лв.
Сподели

МАГНЕЗИЕВО МЛЯКО, ФИЛИПС, 340мл

Приложение: Магнезиево мляко е ефикасно средство при стомашни неразположения както за възрастни, така и за деца. То успокоява разтроения стомах и води до бързо изчезвае на симптомите.
Показания: Действа бързо, облекчава и успокоява ефективно при нарушено храносмилане, киселини, парене в стомаха, газове и запек.

Препоръчителна дневна доза за дневен прием: При стомашни неразположения, нарушено храносмилане, киселини, парене в стомаха и газове: Възрастни: 1-3 ч.л. /5-15 ml/, 1-2 часа пред основните храненения и вечер преди сън. Повторете , ако е необходимо, но най- много 60 ml в 24 часа. Деца: 1-12 г.- 1 ч.л. /5 ml/ преди лягане. Повторете , ако е необходимо, но най- много do 30 ml в 24 часа. При нередовен стомах: Възрастни: 2-4 суп.л. /30-60 ml/ преди лягане. Повтаряйте всяка вечер /до изчезване на запека/, като всеки път намалявате дозата. Деца: 3-13 г.- 1-2 ч.л. /5-15 ml/ преди лягане. Пациенти в напреднала възраст: като дозата за възрастни. Може да се използва от диабетици. Магнезиевото мляко може да се приема с вода или мляко по желание.
Съдържание: активни съставки във всеки 5 ml: магнезиев хидроксид 425 mg, Ексципиенти: вода, калциев хипохлорид.
Нежелани реакции: Магнезиевото мляко, както и всички соли на магнезия могат да предизикат диария при предозиране. Случаи, в които продуктът не трябва да се приема: Свръхчувствителност към някоя от съставките му, коремни болки и повръщания с неизвестна причина. Да се съхранява на хладно и недостъпно за деца място. Пазете от замръзване. Разклатете добре бутилката преди употреба. Използвайте в рамките на 6 месеца след отварянето на бутилката. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: МАГНЕЗИЕВО МЛЯКО PHILLIPS При стомашни неразположения 340 мл
Вашата оценка