SK LIVE ULTRA BRIGHTS Полу-трайна боя за коса U93 Розов

Наличен
SKU
241529
Специална цена 8,35 лв. Редовна цена 10,00 лв.
Сподели

SCHWARZKOPF
LIVE ULTRA BRIGHTS
Полутрайна боя за коса
U93 Розов

Полутрайна боя за коса Live Ultra Brights, устойчива на 12 до 15 измивания. С нея може да постигнете две ефекта - ярък или пастелен цвят. С вградените наелектрициращи пигменти ще получите ярък и наситен цвят, а ако искате пастелен тон може да смесите боята с балсама приложен в опаковката. Насладете се на красиви нюанси и модерна визия. 


Характеристики
Mарка: Schwarzkopf
Баркод: 9000101069990

1.Нанасяне
- Измийте косата си с нежен/ мек шампоан и я подсушете с кърпа
- Облечете стара тениска и поставете кърпа върху раменете си, за да предпазите дрехите си
- Поставете ръкавиците, прикачени към инструкциите за употреба
- Пробийте тубата на крем боята Ultra Brights с обратната страна на капачката
2. За ярък резултат:
За да постигнете изключително ярък резултат трябва да използвате продукта върху предварително изсветлена коса или коса на кичури. Цветовете на Live Ultra Brights са по- малко ярки, но все пак наситени, ако се използват върху по- тъмна естествена коса. Проверете графиката на задната страна на опаковката, за да прецените как ще изглежда нюансът върху вашия естествен цвят и какъв резултат може да очаквате.
А. За пастелен резултат:
За да постигнете пастелен резултат върху предварително изсветлена коса, косата ви трябва да е влажна. Внимателно смесете количество с големината на грахово зърно от крем боята Live Ultra Brights с едно от сашетата с балсам върху едната ви ръка, защитена с ръкавица. Масажирайте добре сместа в косата си, както когато си слагате само балсам. Оставете да подейства за 1 минута и след това изплакнете. Измийте ръкавиците и ги запазете за следващо нанасяне.
Б. Нанасяне върху цялата коса.
За коса с дължина под брадичката ви препоръчваме да използвате две опаковки. Първо, защитете областта около челото и ушите с вазелин, за да предотвратите оцветяване на кожата. След това внимателно изстискайте крем боята Live Ultra Brights върху защитената ви с ръкавица ръка. Нанесете крем боята директно върху влажна коса. Започнете нанасянето от задната част на главата и продължете към предната. Боядисайте бретона си последен. Масажирайте внимателно крем боята в косата си , докато я нанесете равномерно. Бъдете сигурни, че цялата ви коса е равномерно покрита с крем боя, като обърнете специално внимание на корените и линията на главата. Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата си или при следващо нанасяне на боя.
В. Боядисване само на краищата на косата/ Dip Dye ефект.
За да боядисате краищата на косата си се нуждаете от лентички от алуминиево фолио, купа, четка за нанасяне и защитни ръкавици. Бъдете сигурни, че купата и четката не са метални и са използвани само за боядисване на коса. Изстискайте необходимото количество от крем боята Live Ultra Brights в купата. Вземете част от косата, която искате да боядисате и поставете лента от алуминиево фолио под нея, на около 3-4 см след края на косата. Натопете четката в купата с крем боята и намажете краищата на косата си.  Прегънете лентичката от алуминиево фолио, за да обвиете намазаните краища с фолиото. За да сте сигурни, че фолиото ще остане на място, използвайте фиби за коса, за да го фиксирате.  Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата си или при следващо нанасяне на боя.
Г. За кичури:
За да направите кичури, имате нужда от лентички от алуминиево фолио, купа, четка за нанасяне и защитни ръкавици. Бъдете сигурни, че купата и четката не са метални и са използвани само за боядисване на коса. Изстискайте необходимото количество от крем боята Live Ultra Brights в купата. Изрежете ленти от алуминиево фолио с ширина 10-15 см и с дължина малко по- голяма от дължината на вашата коса. Започнете нанасянето от задната част. Изберете частите от косата, които искате да боядисате и поставете лентички под всяка част близо до корените на косата. Потопете четката за нанасяне в купата с крем боята и нанесете достатъчно количество от нея върху избрания от вас кичур като покриете косата равномерно с боя. Опитайте се да избегнете боядисване на скалпа. След това прегънете лентичката от алуминиево фолио, така че косата да е обвита в него. За да сте сигурни, че фолиото ще остане на място и крем боята няма да изтече, прегънете краищата и стиснете силно. Повторете процеса докато не получите желания брой кичури. Изплакнете ръкавиците и ги използвайте отново при изплакването на косата си или при следващо нанасяне на боя.
3. Време на действие:
Оставете крем боята да подейства около 20-30 минути, а за пастелни тонове- само 1 минута. За по- малка наситеност на цвета можете да скъсите времето на действие.
4. Изплакване:
Изплакнете косата с хладка вода, докато водата започне да тече чиста. Носете защитните си ръкавици. Ако сте си направили кичури, изплакнете всеки кичур поотделно, докато водата започне да тече чиста. Опитайте се да сведете до минимум допира между боядисаните части и останалата част от косата. Опитайте се да избегнете преминаването на боядисана вода върху останалата част от косата.
5. Нанасяне на балсам:
Масажирайте внимателно балсама във влажна коса и оставете да подейства 2 минути. Изплакнете. Вашата коса ще стане гладка и мека с освежаващ ефект и наелектризиращ блясък. Всяко саше с балсам е достатъчно за 1-2 нанасяния в зависимост от дължината на вашата коса.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. 
Прочетете и следвайте указанията. 
Продуктът не е предназначен за употреба от лица под 16 години.
Временни татуировки с "черна къна" могат да повишат риска от алергия. 
Не боядисвайте косата си, ако:
- Имате обрив на лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен
- Вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата 
- В миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с "черна къна"
Избягвайте контакт с очите. 
Изплакнете незабавно очите ако боята попадне в тях. 
Не използвайте за боядисване на мигли и вежди. 
Съхранявайте на недостъпно за деца място. 

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. 
Прочетете и следвайте указанията. 
Продуктът не е предназначен за употреба от лица под 16 години.
Временни татуировки с "черна къна" могат да повишат риска от алергия. 
Не боядисвайте косата си, ако:
- Имате обрив на лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен
- Вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата 
- В миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с "черна къна"
Избягвайте контакт с очите. 
Изплакнете незабавно очите ако боята попадне в тях. 
Не използвайте за боядисване на мигли и вежди. 
Съхранявайте на недостъпно за деца място. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SK LIVE ULTRA BRIGHTS Полу-трайна боя за коса U93 Розов
Вашата оценка