NIVEA Почистващи лепенки за лице 6 бр.

Наличен
SKU
230042
10,30 лв.
Сподели

NIVEA
Почистващи лепенки за лице
6 бр.

Почистващи лепенки специално разработени за интензивно почистване на Т-зоната: чело, нос и брадичка. Съдържат фруктова киселина и лимонова есенция. Почистват порите от частици прах, грим, мазнина и черни точки: порите се свиват и кожата отново може да диша. Имат незабавен и видим почистващ ефект.

Характеристики
Mарка: Nivea
Баркод: 9005800320700

1. Намокрете лицето. 2. Поставете лепенките на носа, челото и брадичката. 3. Оставете лепенките да действат 10-15минути докато изсъхнат. 4. Остранете лепенките внимателно с едно движение.

Лепенките да се прилагат само на носа, челото и брадичката. Между две последователни процедури да изминат поне3 дни. Да не се прилага, ако кожата реагира чувствително към лепенки или маски за депилиране или ако носа или челото/брадичката са изгорели от слънцето, ако имат акне, разширени пори или са с изключително суха кожа. Лентичката се отстранява, когато изсъхне и се втърди. Ако лентичката е залепнала прекомерно силно към кожата, тя се разлепва с обилно изплакване с вода. Да се избягва насилствено отлепване, което може да предизвика увреждане на кожата.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NIVEA Почистващи лепенки за лице 6 бр.
Вашата оценка