MAX FACTOR LIPFINITY 24H Дълготрайно червило 020 Angelic

Наличен
SKU
250169
Специална цена 19,10 лв. Редовна цена 23,90 лв.
Сподели
Lipfinity №20 Lipfinity е първото дълготрайно червило с уникална технология и двустепенна система на нанасяне. Цветната основа на червилото е абсолютно несъвместима с вода, хранителни мазнини, или изпотяване, защото има различни параметри на разтворимост. Цветът издържа цял ден - от нанасянето сутринта, след кафето, обяда, следобедния чай и…дори след дълга целувка! Благодарение на специален свързващ полимер в комплекса Permatone™, Lipfinity не оставя следи. С Lipfinity Вие очаровате околните с червилото си, а не със следите от него!
Характеристики
Mарка: Max Factor
Баркод: 086100013614
Започнете с чисти и сухи устни. Нанесете червилото с апликатора, започвайки от средата на устните като очертаете контурите им. Изчакайте около минута да попие и изсъхне. След това нанесете овлажняващия балсам, за да създадете повече комфорт на устните и да фиксирате цвета. Винаги, когато решите да възстановите или освежите цвета на устните, не е необходимо да нанасяте от червилото, а просто нанесете отново балсама. Ключови ползи: Изключително дълготрайно червило, двустепенна система на нанасяне.
Не съдържа восък и летливи мазнини. Използвана е нова технология за запазване на цвета - уникална комбинация от силиконови полимери, които са устойчиви на външни влияния и мазнини. Резултати: Невероятен цвят, който трае цял ден, повече от 12 часа. Овлажняващо покритие, което придава блясък и хидратира устните. Печеливши съставки: Токофероли - подхранващи съставки, извлечени от пшеничния зародиш, които забавят появата на фини линии по околоустния контур. Dimethicone - омекотява и изглажда устната структура; Perma Tone - пигментен комплекс за дълготраен цвят. Силиконови полимери - придават устойчивост на червилото, дори при триене.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR LIPFINITY 24H Дълготрайно червило 020 Angelic
Вашата оценка