MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE Фон дьо тен №106 nat beige

Наличен
SKU
250097
Специална цена 17,45 лв. Редовна цена 21,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Lasting Performance foundation №106. Течен фон дьо тен, чиято формула предпазва лицетоДълготрайна формула, съдържаща специална силиконова съставка, която придава чувство на лекота и липса на излишно омазняване по кожата. Специално разработена технология, която не позволява текстурата на продукта да оставя петна при допир и триене. Не съдържа ароматизатори. Текстура - флуидна, лека. Придава мекота и естестевен вид на кожата, благодарение на силиконовата съставка. Нанася се лесно. Осигурява добър камуфлажен ефект. Има висока покривност. Ключови ползи: издържа повече от 8 часа, не оставя петна при допир и по дрехите, висока покривност, за всеки тип кожа.
Характеристики
Mарка: MAX FACTOR
Баркод: 50683338
Нанесете от продукта върху кожата на лицето и го разнесете внимателно с върха на пръстите или гъбичка. Изчакайте около 2-3 минути, за да подейства специалната система, издържаща на всякакъв допир. Фиксирайте с пудра. Резултат: Цвят, който издържа повече от 8 часа. Придава естествен вид. Не подчертава линиите на лицето. Не запушва порите и не предразполага образуването на комедони. Подходящ и за чувствителна кожа. Дерматологично тестван.
Печелившите съставки: Titanium triistearate - UV филтри - защитават кожата от вредното влияние на UV a/b лъчи. Synthetic Wax - синтетична силиконова вакса - придава дълготрайност и не позволява размазването на продукта. Dimethicone - омекотява кожата и и придава нежен вид.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE Фон дьо тен №106 nat beige
Вашата оценка