MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE Фон дьо тен №102 pastelle

Наличен
SKU
250095
23,90 лв.
Сподели
Lasting Performance foundation №102. Течен фон дьо тен, чиято формула предпазва лицетоДълготрайна формула, съдържаща специална силиконова съставка, която придава чувство на лекота и липса на излишно омазняване по кожата. Специално разработена технология, която не позволява текстурата на продукта да оставя петна при допир и триене. Не съдържа ароматизатори. Текстура - флуидна, лека. Придава мекота и естестевен вид на кожата, благодарение на силиконовата съставка. Нанася се лесно. Осигурява добър камуфлажен ефект. Има висока покривност. Ключови ползи: издържа повече от 8 часа, не оставя петна при допир и по дрехите, висока покривност, за всеки тип кожа.
Характеристики
Mарка: Max Factor
Баркод: 50683352
Нанесете от продукта върху кожата на лицето и го разнесете внимателно с върха на пръстите или гъбичка. Изчакайте около 2-3 минути, за да подейства специалната система, издържаща на всякакъв допир. Фиксирайте с пудра. Резултат: Цвят, който издържа повече от 8 часа. Придава естествен вид. Не подчертава линиите на лицето. Не запушва порите и не предразполага образуването на комедони. Подходящ и за чувствителна кожа. Дерматологично тестван.
Печелившите съставки: Titanium triistearate - UV филтри - защитават кожата от вредното влияние на UV a/b лъчи. Synthetic Wax - синтетична силиконова вакса - придава дълготрайност и не позволява размазването на продукта. Dimethicone - омекотява кожата и и придава нежен вид.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE Фон дьо тен №102 pastelle
Вашата оценка