MAX FACTOR FACEFINITY Компактна пудра Фон дьо тен 003 Natura

Наличен
SKU
250091
Специална цена 22,30 лв. Редовна цена 27,90 лв.
Сподели
Facefinity Compact foundation №03. Фон дьо тен, създаден да осигурява продължително покритие и трайност на цвета във формата на компактна пудра.
Технологията на продукта предлага комбинация от силиконово цветно покритие и пудра, специално създадени да издържат дълго върху кожата и да осигуряват продължителност на цвета на грима. Нежен при докосване, овлажнява кожата и придава лек сатенен завършен вид. Ключови ползи: Технология за продължителност и трайност на цвета. SPF 15, UVA/UVB защита.
Характеристики
Mарка: Max Factor
Баркод: 8005610544991
1. Като фон дьо тен - нанесете с влажна гъба - апликатор по цялото лице. Текстурата на продукта се превръща във фон дьо тен с дълготрайна и висока покривност, който след изсъхване получава копринен финиш на пудра. 2. Като пудра - нанесете със суха гъба апликатор по цялото лице. За покриване на тъмните кръгове около очите нанесете допълнително с фина четчица точно отдолу.
Печелившите съставки: Titanium triistearate - UV филтри (SPF 15) - защитават кожата от вредното влияние на UV a/b лъчи. Synthetic Wax - синтетична силиконова вакса - придава дълготрайност и не позволява размазването на продукта. Dimethicone - омекотява кожата и и придава нежен вид. Текстура - копринена и нежна. Удобен и лесен за употреба. Цветът не потъмнява и не се променя през целият ден, като придава безупречен и завършен вид. Не съдържа мазнини и ароматизатори. Защитен фактор SPF 15, UVA/UVB защита.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MAX FACTOR FACEFINITY Компактна пудра Фон дьо тен 003 Natura
Вашата оценка