L’OREAL CASTING Creme Gloss Боя за коса 316 Черна слива

Наличен
SKU
240069
10,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

L'OREAL CASTING CREME GLOSS БОЯ ЗА КОСА 316

Синя Слива.

Кремообразната формула без амоняк покрива идеално белите коси. Изпълнена с преливащи се нюанси, боята пресъздава върху косата ви цялото богатство на истинските, естествени цветове с видими отблясъци. Цветът Ви сякаш оживява Резултатът издържа до 28 измивания с шампоан и цветът остава естествен и блестящ. Щадяща и нежна към косъма. По време на боядисването патентованата формула за грижа подсилва косъма във вътрешността и по повърхността , боядисаната коса е изключително нежна, прекрасна на допир и невероятно блестяща. След боядисването новият балсам-грижа,обогатен с пчелно млечице,познато с подхранващите си свойства, прави косата нежна и прекрасна на допир и и осигурява дълготраен блясък. Лесно и приятно нанасяне. Кремообразната текстура не се разтича. Деликатният аромат на оцветителя превръща боядисването в истинско удоволствие.Меката тубичка с апликатор осигурява удобно хващане и прецизно дозиране, за чисто и лесно нанансяне, дори за начинаещите. Тубичка крем без амоняк-48 мл Тубичка мляко проявител-72мл Флакон с подхранващ балсам -40 мл Професионални ръкавици-1 чифт Упътване за употреба-1бр.

Характеристики
Mарка: L'OREAL
Баркод: 3600521372708
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Избягвайте контакт на продукта с кожата и очите. Не използвайте за боядисването на мигли и вежди. Неспазването на тази инструкция може да доведе до слепота. Изплакнете незабавно и обилно очите в случай на контакт с продукта. Използвайте по предназначение приложените в опаковката ръкавици. Изплакнете добре косата след нанасяне на продукта. Да не се използва, ако косата Ви е била боядисана с къна или прогресивна боя за коса. Изчакайте 15 дни трайно накъдряне, трайно боядисване или трайно изправяне на косата.
Проявителят съдържа водороден пероксид. Оцветителят съдържа резорцин, финилендиамини(толуолдиамини)
Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции.Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за лица под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако:Имате обрив на лицето или скалпът ви е чувствителен,възпален или наранен. Вече сте получавалинякава алергична реакция след боядисване на косата.В миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с 'Черна къна'. Задължително направете тест за алергичност на кожата 48 часа преди всяка употреба на този продукт. Помислете за предварителното закупуване на вашия продукт.Съхранявайте извън обсега на деца. Спазвайте упътването за употреба.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: L’OREAL CASTING Creme Gloss Боя за коса 316 Черна слива
Вашата оценка