KLORANE OAT МILK Сух шампоан с Овес за тъмни коси 150 мл

Изчерпан
SKU
221310
Специална цена 18,00 лв. Редовна цена 22,50 лв.

https://befit.bg/promo

 

Сподели

KLORANE
Сух шампоан
с мляко от Овес
за тъмни коси
150 мл


Уникалното съчетание на екстракт от мляко от Овес и пудри с висока абсорбираща способност, придава свежест и лекота на косата между 2 измивания. Почиства косата без намокряне и придава обем и плътност само за 2 минути.

Характеристики
Mарка: Klorane
Баркод: 3282770200850

Преди употреба разклатете добре. Разделете косата на секции и впръскайте. Оставете да престои 2 минути, след което разрешете добре косата. 

Butane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch (Oryza Sativa Starch), Isobutane, Alcohol (Alcohol Denat), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil (Avena Sativa Kernel Oil), Benzyl Salicylate, Cetrimonium Chloride, Cyclodextrin, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Isopropyl Myristate, Limonene, Silica

Внимание, изключително запалим аерозол. Съд под налягане, може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето в близост до подукта е забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане, да не се пробива и изгаря, дори след пълната му употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50oC/122oF. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия за здравето. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE OAT МILK Сух шампоан с Овес за тъмни коси 150 мл
Вашата оценка