KLORANE MANGUE Крем флуид без изплакване с Манго 125 мл

Наличен
SKU
220064
Специална цена 17,40 лв. Редовна цена 20,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
KLORANE FLUID AND NOURISHING COATING CARE ПОДХРАНВАЩ ФЛУИД С МАСЛО ОТ МАНГО 100 МЛ. За суха и изтощена коса.
Подхранващият флуид с масло от манго Клоран е без отмиване, с копринена текстура, специално предназначена за дълга коса с изтощени връхчета. Той подхранва, възстановява и предпазва косата, без да я утежнява.Оформя невидим защитен филм по повърхността й и предотвратява появата на цъфтежи. Хипоалергенен.
Подхранващият флуид с масло от манго Клоран е ценен заради лесното си нанасяне (94%), заради омекотяването на косата (86%), за това че не я утежнява (72%) и след 15 дневна употреба за по-малко изтощени връхчета (72%).
Характеристики
Mарка: Klorane
Баркод: 3282779131469

Разпределете по дължината или по връхчетата на подсушена или суха коса.Количество колкото 2-3 лешника от флуида е достатъчно. Не изплаквайте. Благодарение на практичното си и бързо нанасяне само с един жест, той може да бъде използван толкова често, колко

ВОДА, ЦИКЛОМЕТИКОН, ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ, РИЦИНОВО МАСЛО, ПОЛИАКРИЛАМИД, ДИМЕТИКОНОЛ, МАСЛО ОТ МАНГО, ПЕГ - 40 ХИДРОГЕНИРАНО РИЦИНОВО МАСЛО, БУТИЛПАРАБЕН, С13 - 14 ИЗОПАРАФИН, ЕТИЛПАРАБЕН, АРОМАТИЗАТОР, ХИДРОКСИПРОПИЛТРИМОНИУМ ХЛОРИД, ИЗОБУТИЛПАРАБЕН, ЛАУРЕТ - 7, МЕТИЛПАРАБЕН, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, ПРОПИЛПАРАБЕН.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE MANGUE Крем флуид без изплакване с Манго 125 мл
Вашата оценка