ASTERA ACTIVE+ Herbal care Паста за зъби 100 мл

Изчерпан
SKU
420148
1,75 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
ASTERA ACTIVE + SYSTEM HERBAL CARE ПАСТА ЗА ЗЪБИ 100 МЛ. Болните венци са зачервени, подпухнали и болезнени. Основна причина за кариеса са бактериите от зъбния налеп. Неприятният дъх от устата е следствие от разграждането на храна. Съдържа натурален екстракт от смрадлика и лайка за естествена защита и здраве на зъбите и венците. Свеж евкалиптов аромат за дълготрайна натурална свежест. Лабораторно изпитана.
Характеристики
Mарка: Astera
Баркод: 3800013511183
Почиствайте зъбите два пъти дневно. Деца на и под 6 годишна възраст да използват количество с големината на грахово зърно.
ВОДА, СОРБИТОЛ, ХИДРАТИРАН СИЛИЦИЕВ ДИОКСИД, ПЕГ - 8, НАТРИЕВ ЛАУРИЛ СУЛФАТ, ЦЕЛУЛОЗНА ГУМА, ТИТАНИЕВ ДИОКСИД, АРОМАТИЗАТОР, ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА, ЕКСТРАКТ ОТ СМРАДЛИКА, ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ, ЗАХАРИН НАТРИЙ, МЕТИЛПАРАБЕН, 2 - БРОМО - 2 - НИТРОПРОПАН - 1, 3 - ДИОЛ, ЛИМОНЕН, ЕУГЕНОЛ, CI 74260
Контролирайте миенето на зъбите на Вашите деца, за да минимализирате риска от поглъщане. Препоръчва се използването на пастата за зъби в комбинация с четката за зъби ASTERA ACTIVE 3 - с тройно действие - почиства, полира и защитава.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ASTERA ACTIVE+ Herbal care Паста за зъби 100 мл
Вашата оценка