KLORANE Сух шампоан с Коприва 50 мл ПРОМО

Наличен
SKU
290864
7,00 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+

KLORANE
Сух шампоан с коприва
50 мл
ПРОМО

Сух шампоан с коприва, специално разработен за мазна и склонна към омазняване коса. Микронизираната пудра абсорбира излишъка от себум, а екстрактът от коприва е с доказани себорегулиращи свойства. Косата е почистена и освежава само за минути, възвръща своя обем и лекота. Употребата на сух шампоан ви помага да намалите честото миене на косата.  

Характеристики
Mарка: Klorane
Баркод: 3282770074208

Разклатете добре преди употреба. Впръскайте в корените от разстояние 30 см, ред по ред, повдигайки косата. Оставете да подейства 2 минути. Разрешете внимателно.

 BUTANE, PROPANE, ISOBUTANE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH) SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, CYCLODEXTRIN, CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, FRAGRANCE (PARFUM), ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT (URTICA DIOICA EXTRACT), WATER (AQUA).

Изключително запалим аерозол. Съд под налягане. Може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето е забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Да не се пробива и изгаря, дори след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по- високи от 50 ̊C/122 ̊F. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Използвайте само по начина, упоменат по- горе. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE Сух шампоан с Коприва 50 мл ПРОМО
Вашата оценка