JOHN FRIEDA FRIZZ EASE Крем за оформяне на къдрици 100 мл

Наличен
SKU
240574
18,80 лв.
Сподели

JOHN FRIEDA
FRIZZ EASE
Крем за оформяне на къдрици
100 мл

Всекидневната трансформация е възможна! Истинското преобразяване означава да превърнеш косата си от хубава в прекрасна. До степен, в която е не просто елемент от стила и визията, а елемент, който вдъхновява възхищение. Сега това е възможно с уникалните продукти JOHN FRIEDA - професионални продукти за коса, любими на куп знаменитости по света, както и на коафьорите на модните седмици. Още повече с това, че правят възможна професионалната грижа за специфични проблеми на косата, в домашни условия. Серията за коса Frizz Ease е специална серия продукти за непослушните къдрици. Frizz Ease Secret Agent Flawless Finishing Creme е изключителен крем, който незабавно превръща дехидратираната, изтощена и вяла коса в идеално гладка, еластична и блестяща. С формула обогатена с масло от пшеничен зародиш, който възстановява натуралните масла изгубени поради агресивни процедури върху косата - издухване със сешоар, боядисване и ежедневния стайлинг стрес. Незабавно въздейства върху сухата коса като възстановява влагата, приглажда разцепените /нацъфтели/ краища и връща добрия вид на косата. Моментално скрива несъвършенствата и оформя хвърчащата коса. В резултат косата е ултра-блестяща, еластична и с невероятно здраво покритие и...перфектно оформена! Съдържа UV-филтър, който предпазва косата от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Характеристики
Mарка: John Frieda
Баркод: 5017634020804
Разтрийте малко крем между дланите и оформете с леки придърпващи движения, като започнете от долните пластове на косата, като се концентрирате върху краищата, където косата е най - суха. След това с леки движения пригладете и по останалата част на косата.
вода, пропилен гликол, масло от авокадо, фенил триметикон, глицерин, С12 - 15 алкил бензоат, изостеарил палмитат, глицерил стеарат, ПВП, етилхексил метоксицинамат, триетаноламин, сорбитан олеат, акрилат/С10 - 30 алкил акрилат кросполимер, протеинов комплекс, феноксиетанол, диазолидинил урея, метилпарабен, пропилпарабен, парфюм, CI 16035, CI 47005, бутилфенил метилпропионал, линалоол, лимонен

Съхранявайте на място недостъпно за деца.
Избягвайте контакт с очите, а в случай на такъв изплакнете обилно с вода. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: JOHN FRIEDA FRIZZ EASE Крем за оформяне на къдрици 100 мл
Вашата оценка