IWHITE Instant Избелваща паста за зъби 75 мл

Наличен
SKU
420806
15,10 лв.
Сподели

Iwhite Instant
Избелваща паста за зъби 75 мл.

Ай Уайт Инстант Избелваща паста за зъби.

  • Избелва повърхностно и в дълбочина
  • Предотвратява оцветяването
  • Възстановява емайла
  • Изключителен избелващ ефект, благодарение на РАР & микрокристали.

Научен и технологичен напредък в избелването на зъби, благодарение на тройната избелваща технология. Атакува повърхностните петна и избелва в дълбочина, благодарение на активната избелваща формула за ежедневна употреба.
1-во действие: Активно избелване за ежедневна употреба на основата на РАР. Това е нова избелваща активна съставка за ефективно и дълбоко почистване на зъбите.30- дневно клинично изследване  показва, че PAP е безвредна съставка за зъбния емайл и венците. Действа предимно върху оцветяванията, което води до видимо по- бели зъби. РАР има антибактериален и антиплаков ефект.
2-ро действие: Микро- почистващи кристали премахват повърхностните оцветявания. Ай Уайт Инстант избелваща паста за зъби съдържа специално разработени микропочистващи кристали. Благодарение на специфичната има форма, те придават на пастата интензивен полираш ефект. Така се възстановява естествения бял блясък на зъбите и дори ги подчертава.
3-то действие: Полифосфатните частици защитават зъбите от оцветяване чрез директния избелващ ефект. Тези уникални частици отстраняват бързо и ефективно петната по зъбните повърхности и предпазват от образуването на нова плака, като така придават видимо по- бял сияен ефект.
Ай Уайт Инстант избелваща паста за зъби съдържа също други активни съставки, като флуор, който заздравява и реминерализира емайла. За наситено по- блестяща и здрава усмивка.

Характеристики
Mарка: IWhite
Баркод: 5425012534674
За възрастни и деца над 12 години. За оптимален резултат, измивайте зъбите след всяко хранене, поне два пъти дневно или следвайте указанията на Вашия стоматолог или лекар.
Не поглъщайте пастата. Да не се използва от деца под 12 годишна възраст. Избягвайте контакт с очите. Да се използва само по предназначение. Съдържа натриев флуорид. Ако приемате флуориди от други източници, консултирайте се с фармацевт или лекар. Избелва само естествени зъби. Прекратете употреба, ако се появи болка или свръхчувствителност. Употребата на тази паста не е препоръчителна, ако сте алергични към някоя от съставките. Да се съхранява на хладно и сухо място между 2  ̊C и 25  ̊C, далеч от топлина и директна слънчева светлина.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: IWHITE Instant Избелваща паста за зъби 75 мл
Вашата оценка