IN and OUTDOOR HAIRBALL суха храна за котки 300 г

рейтинг:
100% of 100
Наличен
SKU
810021
3,80 лв.

Разгледай нашата промоционална брошура за Август

Брошура Август

Сподели

In- & Outdoor hairball
Съвършенство и удоволствие
Суха храна за пораснали котки с пуешко месо

Настоящият продукт е част от гамата Pro-Nutrition на френския производител Sopral. Той е разработен така, че да даде на Вашата котка оптимален режим на хранене, който е питателен, перфектно балансиран и изключително приятен. Храната, която държите в ръцете си, осигурява всичко, от което се нуждае Вашата котка, независимо от физиологичния стадий, в който се намира, или състоянието й, гарантирайки удоволствие от храненето всеки път. Продуктът не съдържа изкуствени оцветители и ГМО в растителните суровини и въпреки това предлага голямо разнообразие от висококачествени и лесно смилаеми съставки, които са внимателно подбрани, с оглед на техните полезни свойства. Всички храни с марката Pro-Nutrition, както и настоящата, съдържат богати на полифеноли ябълкови влакнини, които действат като естествен антиоксидант за защита на клетките на тялото на Вашата котка, фруктоолигозахариди за оптимално храносмилане и ленено семе, богато на Омега-З, за здрава кожа и копринена козина.

Контрол на космените топки (растителни екстракти)
Натрупването на космени топки се ограничава чрез прилагането на перфектно дозирана комбинация от малцова пшеница,растителни екстракти и подходящо ниво на груби влакнини

Конторлирано pH на урината
Минералният баланс и неговото намалено ниво ограничават претоварването на бъбреците и помагат да се осигури оптимално pH на урината за ограничаване на риска от камъни в долните пикочни пътища.

Здрава кожа и копринена козина
Биотинът, хелатният цинк и оптимизираният баланс на есенциални мастни киселини (Омега-З и Омега-6] стимулират поддържането на здрава кожа и копринена козина

  • Биологично активни морски съставки
  • Активна пробиотична защита
  • Студена обработка на витамините

Без растителни суровини, съдържащи ГМО, Без оцветители.

АКТИВНА ПРОБИОТИЧНА ЗАЩИТА
Натрупването на космени топки се ограничава чрез прилагането на перфектно дозирана комбинация от малцова пшеница,
растителни екстракти и подходящо ниво на груби влакнини Минералният баланс и неговото намалено ниво ограничават претоварването на бъбреците и помагат да се осигури оптимално pH на урината за ограничаване на риска от камъни в долните пикочни пътища Правилният баланс на чревната микрофлора е ключов фактор за здравето на храносмилателната система на всеки мъркащ домашен любимец. Пробиотиците са полезни, крехки и живи микроорганизми. Изключителната патентована технология, използвана за включването на пробиотика Enterococcus faecium в храните от серията Crocktail, гарантира, че той присъства, продължава да бъде ефективен във времето и се освобождава в червата за оптимална активност. Потози начин, при всяко хранене Вашата котка ще получи количеството Enterococcus faecium, необходимо за здравето на нейната храносмилателна система.
Enterococcus faecium, пробиотик с доказана ефикасност, едновременно укрепва и стабилизира чревната флора, чрез насърчаване развитието на полезни бактерии, като същевременно намалява популацията на потенциално вредните бактерии. В комбинация с различни източници на разтворими влакнини (ябълкови влакнини, сърцевина от цвекло) и фруктоолигозахариди, той осигурява комфорт на храносмилателната система на Вашата котка.

СТУДЕНА ОБРАБОТКА НА ВИТАМИНИТЕ
Витамините са важни хранителни вещества, които играят ключова роля във функцията на тялото на Вашата котка (при поддържане на костите, ставите и зрението, клетъчната защита, здравето на кожата и др.). Те са чувствителни към екстремни условия и излагането им на високи температури може да намали тяхната ефикасност и хранителния им потенциал. Чрез уникалния и иновативен процес на студено смесване, витамините биват защитени от фактори, които могат да повлияят на съхранението на свойствата им, с което храните от серията Crocktail предлагат оптимална ефективност на вложените в тях витамини и действието им във времето.

ПОЛЗИ ОТ МОРЕТО
Намиращи се единствено в храните с марката ProNutrition, тези биологично активни морски съставки, богати на Омега-З есенциални мастни киселини, аминокиселини и биопептиди, играят основна роля в хранителния баланс и съдействатза доброто общо състояние на Вашия домашен любимец.

Характеристики
Mарка: Pro-nutrtion
Баркод: 3800132701205

Инструкции за хранене: Давайте постепенно от храната, за да направите плавен преход между старата и новата храна, като предлагате гранулите сухи или овлажнени и в количество според таблицата, отпечатано на гърба на опаковката. Дневните дажби се коригират в зависимост от породата, теглото и активността на животното. Осигурете пряснапитейна вода на постоянно разположение. Да се използва преди датата, посочена като срок на минимална трайност. Съхранение: на сухо и проветриво място.

Оптимално тегло на котката:  2 кг 3 кг 4 кг 5 кг 6 кг
Котки, отглеждани на открито  Дневна дажба:  40 g 65 g 85 g 105 g 125 g
Котки, отглеждани на закрито  Дневна дажба:  35 g 55 g 75 g 90 g 110 g

Състав: дехидратирани животински протеини (мин. 25%) (пилешко месо, патешко месо, пуешко месо - мин. 4%, свинско месо), царевица, пшеница, животински мазнини, грах, царевичен глутен, ленено семе, хидролизати от животински протеини, фибри от бакла, патешка мас, влакнини от ябълка, сърцевина от захарно цвекло, рибни автолизати (0,5%), растителни екстракти, бирена мая, морска сол,пшеничен малц, фрукто-олигозахариди, юка, екстракти от розмарин. Аналитичен състав: протеин: 31%, сурови масла и мазнини: 16%, сурови влакнини: 3,5%, неорганична материя: 7%, калций: 1,2%, фосфор: 0,85%. Добавени продукти на кг: Хранителни добавки: витамин А: 13200 IU; витамин D3: 1200 IU; витамин Е: 120 IU; биотин: 1,2 mg; цинк: 75 mg (от които цинков хелат на глицин хидрат: 24 mg и цинков сулфат монохидрат:51 mg); мед: 10 mg (меден хелат на аминокиселинен хидрат: 1,5 mg; меден сулфат пентахидрат: 8,5 mg), манган (манганов оксид): 55 mg; йод (безводен калциев йодат): 1,1 mg; селен: 0,12 mg (натриев селенит 0,06 mg; инактивирани дрожди, обогатени със селен: 0,06 mg) ; таурин: 1320 mg; метионин: 1300 mg. Зоотехнически добавки: Enterococcus faecium (Пробиотик ) 1x10’ UFK, амониев хлорид: 4200 mg/kg. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: IN and OUTDOOR HAIRBALL суха храна за котки 300 г
Вашата оценка