WELEDA БИО Еликсир от Облепиха за имунната система 200 мл

Изчерпан
SKU
190002
21,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Сироп от плодове на облепиха със захар и мед, богат на витамин C за укрепване на имунната система и ревитализиране. Произвежда се с помощта на процес, който съхранява максимално количество от активните съставки.

Действие: Био-продукт за укрепване на имунната система; подпомага лечението при настинка, безапетитие, умора и възстановяването след боледуване; укрепва организма в борбата със стреса и напрегнатия начин на живот. Подходящ също и за ученици, спортисти и пушачи, както и за хора, които се опитват да откажат цигарите.
Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: WELEDA
Баркод: 4001638099585
2- 3 пъти дневно супена лъжица се разрежда в чаша вода, чай или мляко и се пие преди хранене. Препоръчва се 4-седмична програма на приложение. Поради действието на витамин C, продуктът не бива да се приема непосредствено преди сън. Разклаща се добре преди употреба. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 3 месеца.
Захар* (53%), чист сок от облепиха** (42%), мед* (5%).*органична култура; **органично или био-динамично гледани култури, контролирани източнициЕнергийна стойност на 100 ml: 1335 kj (315 Kcal)/ Витамин C 60 mg (100% от препоръчителния дневен прием);
Разклаща се добре преди употреба. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 3 месеца. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и на здравословния начин на живот. Спазвайте препоръчаната доза за дневен прием. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: WELEDA БИО Еликсир от Облепиха за имунната система 200 мл
Вашата оценка