HIPP AR БИО Антирефлуксна формула за кърмачета 0+ мес. 300г

Изчерпан
SKU
310124
12,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

HIPP AR Anti-Reflux
БИО СПЕЦИАЛНА ХРАНА ЗА КЪРМАЧЕТА
от 0+ месец
Диетична храна за специални медицински цели. За диототоралия при повишено повръщане и оригване, от първия ден след раждането.

Характеристики
- С всички есенциални хранителни вещества
- С естествени млечно-кисели култури, първоначално изолирани от майчиното мляко. Майчиното мляко съдържа голямо количество различни пробиотични култури, съотношението на които може да варира при отделните индивиди.
- Съдържа дълговерижни полиненаситени Омега 3 & 6 мастни киселини, под формата, в която се съдържат в майчиното мляко. Тези киселини са от изключително значение през първите месеци от живота на детете, тъй като в тази възраст децата не са способни да ги произвеждат самостоятелно в достатъчни количества.
- Не съдържа глутен (съгласно изискванията на законодателството на ЕС и РБ)

Предназначение: Напълно нормално за бебетата е да изплюват или повръщат малко храна след хранене. Но някои бебета повръщат много по-силно и повече като обем храна. HiPP AR БИО СПЕЦИАЛНА ХРАНА ЗА КЪРМАЧЕТА помага в случаи на повишено оригване и повръщане. Естественият сгъстител гума локуст бийн прави HIPP AR БИО по-кремообразна, което улеснява задържането на храна в стомаха на бебето. По този начин се предотвратява връщането на храна по хранопровода (рефлукс), намалявайки оригването и повръщането.

Характеристики
Mарка: HIPP
Баркод: 9062300140429
Приготвяне: Моля обърнате специално внимание на инструкциите за приготвяне. Неспазването им може да е опасно за здравето, като напр. нежелан бактериален растеж. Поради тази причина винаги приготвяйте храната от началото преди всяко ядене и я предоставяйте веднага. Не използвайте остатъци. Старателно измивайте шишето, биберона и пръстена. Затваряйте плътно отворения пакет след всяка употреба, съхранявайте на сухо и хладно място и изпозлвайте в рамките на 3 седмици. Моля не претопляйте храната в микровълнова печка (опасност от изгаряне). 1. Сварете прясна питейна вода и я оставете да се охлади до 40°-50°С*. 2. Налейте 2/3 от приготвената, охладена вода в шишето за хранене. 3. Напълнете дозиращата лъжица и я изравнете с нож. Изсипете количеството в шишето. 4. Затворете шишето и разклатете. 5. Добавете остатъка от водата и отново разклатете неколкократно. 6. Изчакайте 7 минути до пълното разтваряне на продукта и отново разклатете до окончателно разтваряне. Проверете температурата - тя трябва да е около 37°С. *За да не увредите естествената млечно кисела култура (лактобацили) моля не приготвяйте с много гореща вода. Забележка: Като алтернатива на биберона, който изполвате обикновено, може да се изпозлва биберон с по- бърза степен на изтичане. Хранителен план и дозиране: Количеството за консумация за всяко хранене може да е различно при различните деца. Препоръчителните количества за консумация и броят нна дневните хранения са ориентировъчни. Моля изпозлвайте само мерителната лъжичка. На една мерителна лъжичка се изпозлват 30 ml сварена вода. След консултация с педиатър, след 5-тия месец може да захраните с каши и храни в бурканчета. Бебетата се нуждаят от 5 хранения на ден. С всяка въведена нова каша или храна в бурканче трябва да отпадне едно хранене с мляко.
обезмаслено мляко*, частично деминерализирана суроватка на прах*, растителни мазнини*, малтодекстрин*, сгъстител: гума локуст бийн, лактоза*, калциев карбонат смес от LCP**, мазнини (растителни масла, рибено масло), калциевхлорид, калциеви ортофосфати, емулгатор, соев лецитин, L-тирозин, калиев хлорид, витамин C, Л-фенилаланин, L-трилтофан, цинков сулфат, железен сулфат, стабилизатор млечна киселина, магнезиев карбонат, пробиотична млечно-кисела култура (Lactobacillus fermentum hereditum***), ниацин, натриев хлорид, витамин А, витамин Е, пантотеноеа киселина, мед-лизин комплекс, витамин B, калиев йодат, манганов сулфат, фолиева киселина, Витамин К, натриев селенат, витамин D, биотин. * - от биологично производство ** LCP = дълговерижни полиненаситени мастни киселини *** - Lactobacillus fermentum CECT5716
Моля използвайте HIPP AR БИО СПЕЦИАЛНА ХРАНА ЗА КЪРМАЧЕТА само след консултация с педиатър. Моля отбележете, че може да се появят промени в изхождането на бебето (по-меки изпражнения) при преминаването към HIPP AR БИО СПЕЦИАЛНА ХРАНА ЗА КЪРМАЧЕТА което е нормално за този продукт, поради съдържанието на естествените хранителни фибри гума локуст бийн. Важна забележка: - Да се използва само под медицинско наблюдение - Подходящ за употреба като единствен хранителен източник. - Предназначен за децо от първия ден след раждането им. Подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени в случаите, когато те не са кърмени. Може да се използва също и като част от смесеното хранене след 6-тия месец. - Кърменето е най-доброто за Вашето бебе. Моля използвайте само след консултация със специалист в областта на медицината, фармацията и храненето или други професионалисти, отговорни за грвижата за майката и детето. - Не е подходящ за употреба при бебета, склонни към алергии. Моля консултирайте се с Вашия педиатър. -С HIPP AR БИО СПЕЦИАЛНА ХРАНА ЗА КЪРМАЧЕТА бебето би трябвало да се почуства по-добре след няколко дни. Ако не забележите подобрение на симптомите - моля обърнете се за консултация към Вашия педиатър. -Детските храни за кърмачетата съдържат въглехидрати, също като майчиното мляко. Те са важна съставна част от храненето на Вашето бебе. Честият или продължителен контакт на зъбите със съдържащи въглехидрати течности, може да доведе до кариес, а оттам до здравословни проблеми. Никога не позволявайте на детето Ви да се хране самостоятелно от шишето за дълги периоди от време и го научете да пие от чаша възможно най-рано. - Не е предназначен за парентерална употреба.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: HIPP AR БИО Антирефлуксна формула за кърмачета 0+ мес. 300г
Вашата оценка