FRISOLAC HA Хипоалергенно мляко за кърмачета 0-12 мес. 400г

Наличен
SKU
310235
26,40 лв.
Сподели

Фризолак хипоалергенното мляко за кърмачета се ползва при бебета, които имат леки или тежки симптоми на алергия към протеина на кравето мляко. То е създадено от специалисти по хранене, които са изследвали процесите на развитие и растеж на децата и са получили продукт, осигуряващ правилната комбинация от хранителни вещества, гарантираща здравословен растеж на децата.

Фризолак HA е обогатено с есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата. Млякото може да се ползва при различни стомашно-чревни нарушения като синдром на раздразненото черво, цьолиакия, болест на Крон, хроничен улцерозен колит, диария и лактозна непоносимост.

Съдържа DHA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина) – есенциални градивни елементи, допринасящи за развитието на мозъка на кърмачето, пребиотични влакнини – естествени фибри, подпомагащи храносмилането и нуклеотиди – хранителни съставки, укрепващи развитието на имунната система.

Идеално е за цялостно хранене, ако нямате възможност да кърмите, или за дохранване след 6-тия месец.

Характеристики
Mарка: Friso
Баркод: 8716200727877

В предварително преварена и охладена до около 40° С вода се слага количеството мляко, което е посочено в таблицата. Препоръчва се да ползвате мерителната лъжичка, която се намира в кутията. След това разклатете шишето до пълното разтваряне на млякото. Ако ви остане неизядено мляко, го изхвърлете.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: FRISOLAC HA Хипоалергенно мляко за кърмачета 0-12 мес. 400г
Вашата оценка