FA Sport Invisible Power Дезодорант спрей 150 мл

Наличен
SKU
470814
4,70 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

FA SPORT
INVISIBLE POWER
72 h
ДЕЗОДОРАНТ СПРЕЙ 72Ч.
Невидима део защита с непрекъснато действие с антиперспирант Fa Sport Invisible Power. Формула без пудра действа срещу бели, жълти и мазни петна.
72 часа защита.

Характеристики
Mарка: FA
Баркод: 9000100806589
Разклатете добре преди употреба. Дръжте флакона изправен на 15 см от подмишницата и пръскайте. Нанесете с кратки впръсквания.
ВНИМАНИЕ! СИЛНО ЗАПАЛИМО! Съд под налягане, да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури превишавайки 50° С. Да не се пробива или изгаря дори след употреба. Да не се пръска срещу открит пламък или всякакъв нажежен материал. Да се държи далече от запалителни източници. Да не се пуши. Да се държи далече от достъп на деца. Да се използва само в съответсвие с инструкциите за употреба. Да се използва само на проветриви места. Да не се пръска в очите. Да не се вдишва. Нарочното концентриране на съдържанието на продукта може да има вредни или фатални последици. Изхвърляйте опаковката на съдържанието на продукта напълно изпразнен на предназначени за рециклиране места. Да не се използва при възпалена кожа.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: FA Sport Invisible Power Дезодорант спрей 150 мл
Вашата оценка