EUCERIN SUN SPF 50 ANTI-AGE Слънцезащитен крем за лице 50 мл

Наличен
SKU
490409
29,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Eucerin Sun
Anti Age Sun Fluid SPF 50+
Слънцезащитен флуид за лице 50 мл.

Eucerin Sun Anti-Age флуид SPF 50 осигурява висока фотозащита за всеки тип кожа. Освен че предпазва кожата от фотоувреждания, той видимо намалява следите от фотостареенето. Формулата комбинира две иновативни технологии, за да осигури оптиманлна фотозащита от UV увреждания, включително пигментни петна, и интензивна хидратация за видимо намаляване на бръчките по лицето и деколтето. 
Специално разработена за кожата на лицето, формулата предлага широкоспектърна UVA/UVB защита, биологична клетъчна защита и подмладяваща хиалуронова киселина.
Биологичната клетъчна защита се изгражда от комбинацията на: Глициретиновата киселина, която подпомага естествените механизми за защита и регенерация на ДНК, и Ликохалкон А - мощен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали. 

За да намали появата на фини линии и бръчки, продуктът съдържа два различни типа хиалуронова киселина, високо- и носкомолекулна, която интензивно хидратира кожата на лицето. 
Eucerin Sun Anti-Age флуид има приятна лека текстура, попива бързо и има матиращ ефект.

Характеристики
Mарка: EUCERIN
Баркод: 4005800146619
  • Нанесете обилно преди излагане на слънце и често нанасяйте повторно, особено след плуване, изпотяване и избърсване с хавлия, за да запазите максимално ниво на защита. Нанасянето на недостатъчно количество може значително да намали нивото на защита. Препоръчителното количество е 2гр./кв.см.
  • Не прекалявайте с излагането на слънце дори и ако употебявате слънцезащитен продукт. Това крие сериозен риск за здравето.
  • Не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: EUCERIN SUN SPF 50 ANTI-AGE Слънцезащитен крем за лице 50 мл
Вашата оценка