EUCERIN KIDS SENSITIVE PROTECT SPF 50+ Гел-крем за деца 200

Изчерпан
SKU
490750
Специална цена 41,20 лв. Редовна цена 48,50 лв.
Сподели

EUCERIN
KIDS SENSITIVE PROTECT SPF 50+
Слънцезащитен гел-крем за деца
200 мл

ЮСЕРИН Слънцезащитен гел-крем за деца SPF 50+ е специално формулиран да успокои чувствителната кожа и да я предпази от слънчево изгаряне и дълготрайно увреждане от слънцето. Той е подходящ и за атопична кожа. Advanced Spectral Technology комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри1 за много висока UV защита с Ликохалкон A за неутрализиране на свободните радикали, активирани от UV лъчи и синя светлина.

Слънцезащитният гел-крем за бебета и деца съдържа и глицеритинова киселина, която поддържа собствените механизми на кожата за възстановяване на ДНК. Без аромат и изключително водоустойчива формула.

Eucerin Слънцезащитен гел-крем за деца SPF 50+ е клинично и дерматологично доказано подходящ за детската чувствителна кожа, включително и за кожа с атопичен дерматит. Подходящ е за бебета на три и над три месеца

  • Подходящ за бебета над 3 месеца, деца и възрастни
  • Подходящ за лице и тяло
  • Много добра съвместимост със зоната около очите
  • Подходящ при кожа, склонна към атопичен дерматит
  • Без парфюм
  • Ултралека текстура
  • Абсорбира се много бързо, без лепкаво усещане и полепване на пясък
  • Изключително водоустойчив
  • Успокоява чувствителната кожа

* Формула без микропластмаса, според дефиницията на UNEP

Характеристики
Mарка: Eucerin
Баркод: 4005800321863

За външна употреба. Нанасяйте обилно върху кожата преди излагане на слънце и повтаряйте нанасянето често и многократно, особено след плуване, изпотяване или избърсване, за да поддържате нивото на защита. Намаляването на количеството, което нанасяте, значително ще понижи нивото на слънцезащита. Не се излагайте прекалено дълго на слънце, дори когато употребявате слънцезащитни продукти. Прекомерното излагане на слънце е сериозна заплаха за здравето. Не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. Носете предпазно облекло и използвайте достатъчно слънцезащитен крем за незащитените зони. Избягвайте контакт с очите. Оставете да се абсорбира напълно и избягвайте директен контакт с текстил и твърди повърхности, за да предотвратите появата на петна.

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Hydrogenated Rapeseed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: EUCERIN KIDS SENSITIVE PROTECT SPF 50+ Гел-крем за деца 200
Вашата оценка