ELUPERIO Вода за уста с Хлорхексидин 0,12% 300мл

Наличен
SKU
420499
11,60 лв.
Сподели

ELUPERIO
Вода за уста с Хлорхексидин 0,12%
300 мл


Мощното антибактериално действие на водата за уста помага за превенция от възпаление на венците (зачервяване, иритация, подуване, кървене). Повишава (поддържа) ежедневната устна хигиена. Формула без алкохол, Елудрил Перио вода за уста е препоръчана от Вашия зъболекар - хирург (лекар по дентална медицина).

  • Преди и след дентална хирургическа намеса (периодонтална или имплант).
  • Почиства устната кухина по време на периодонтални манипулации.
  • Допълва продуктите за устна хигиена, когато е невъзможно да се поддържа контрола върху зъбната плака.
Характеристики
Mарка: Elgydium
Баркод: 3577056009648
Използвайте сутрин и вечер след измиване на зъбите. Изплаквайте устната кухина в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода Елудрил Перио. Изплюйте без да изплаквате след това.
Aqua (Water), Propylene glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated castor oil, CI 16255 (Acid red 18), Benzyl alcohol, Chlorhexidine digluconate, Aroma (Flavor), Limonene, Potassium acesulfame.
Не поглъщайте. Да не се използва от деца под 12 години. Съхранявайте на недостъпно за деца място. По време на бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употребата на Елудрил Перио. Продължителната употреба може да причини кафеникаво оцветяване на зъбите или езика, което се премахва при измиване с четка за зъби. В някои случаи може да причини промяна на вкуса, но това изчезва след известна употреба на продукта. Да се съхранява под 25 °С.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ELUPERIO Вода за уста с Хлорхексидин 0,12% 300мл
Вашата оценка