ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE Интензивно избелваща паста 30 мл

Наличен
SKU
420516
15,80 лв.
Сподели

Pierre Fabre
ELGYDIUM Brilliance & Care С
Паста за зъби с избелващо действие 30 мл.

Използва се при наличие на оцветявания по зъбите (дължащи се на употреба на оцветяващи храни и напитки или начин на живот), които трудно се премахват с класическа избелваща паста за зъби. За възрастни и деца над 12 години.
Действие: Благодарение на своята специфична, силно полираща формула ELGYDIUM Brilliance & Care премахва остатъчни петна от кафе, чай, никотин, червено вино) и полира зъбните повърхности, като шади емайла. Зъбните повърхности стават гладки, по-бели и по-бляскави.
Съдържа неповторима комбинация от минерални и растителни силикати, които допринасят за нежен оптимален полиращ ефект. Пастата съдържа също така Fluorinol® (Nicomethanol hydrofluoride), патент на Пиер Фабр, който силно се свързва с емайла на зъбите и спомага за тяхното заздравяване, укрепване и реминерализиране. ELGYDIUM Brilliance & Care има приятен ментов аромат, който оставя приятно чувство на свежест.
Пенливата способност на ELGYDIUM Brilliance & Care е намалена, за да се гарантира максимална ефективност на формулата и потенциране на полиращия ефект.

Характеристики
Mарка: Elgydium
Баркод: 3577056022883
Да се изпозлва 2 пъти седмично след хранене вместо нормална паста за зъби. ELGYDIUM Brilliance & Care може да се изпозлва след професионално парадонтално почистване. Употребявайте в комбинация с ELGYDIUM Whitening - избелваща паста за зъби за максимален ефект и поддържането му.
AQUA, SILICA, GLYCERIN, SORBITOL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, CELLULOSE GUM, AROMA, CI 42090, CI 19140, BENZYL ALCO- HOL, LIMONENE, NICOMETHANOL HYDROFLUORIDE, SODIUM SACCHARIN.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE Интензивно избелваща паста 30 мл
Вашата оценка