DOCTOR'S BEST VITAMIN K2 MK-7 Витамин К2 60 веган капс.

Наличен
SKU
160251
35,80 лв.

 

Сподели

DOCTOR'S BEST
VITAMIN K2 MK-7 with MenaQ7
Витамин К2
60 веган капсули

Докторс Бест натурален витамин К.
МК-7 допринася за оптималното съхранение на витамин К в организма, костите и тъканите. Витамин К подпомага здравословното състояние на костите и еластичността на меките тъкани. Стимулира активността на протеините контролиращи кръвосъсирването в тялото и най-вече в черния дроб. Намалява кръвните нива на неактивния остеокалцин който влошава качеството и силата на костите в напреднала възраст. Приемът на витамин К2 MenaQ7 на Докторс Бест намалява риска от фрактури и травми. Подпомага работата на сърдечно-съдовата система и поддържа здравословното състояние на черния дроб. Помага за намаляване на менструалните болки. Подходящ за употреба при язва и туберкулоза, предпазва от развитие на ракови заболявания. Има противостареещ ефект.
В сравнение с другите форми на витамин К2, ефективната доза на МК-7 е значително по-ниска, което я прави по-добър избор за дългосрочно потребление като хранителна добавка.
Без глутен и ГМО. Веган
 

Характеристики
Mарка: Doctor Best
Баркод: 753950001985

Приемайте по 1 веган капсула дневно с достатъчно количество вода. 

1 веган капсула съдържа:
45 мкг Витамин К

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), малтодекстрин, мастни киселини, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Описаният състав е актуален към момента на публикуване, винаги проверявайте опаковката на продукта.

В случай, че приемате медикаменти разреждащи кръвта, се консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт!
Не употребявайте ако опаковката на продукта е нарушена, някое уплътнение е счупено или липсва.
Съхранявайте на сухо и проветриво място. 
Съхранявайте на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: DOCTOR'S BEST VITAMIN K2 MK-7 Витамин К2 60 веган капс.
Вашата оценка