COLIEF BREATHE EASY Дишай лесно Балсам за бебета 3+мес./30г

Наличен
SKU
190188
11,00 лв.

Сподели

COLIEF BREATHE EASY
„Дишай лесно“ Балсам за бебета 3+мес.
30 г

Colief Breathe Easy Стик-балсам подпомагащ дишането при деца и бебета над 3 месечна възраст. Съдържа специално подбран бленд от естествени етерични масла Евкалипт,Мента,Лимон, Кокос, Сладък бадем и пчелен восък. Нанесен върху бебешката кожа в областта на гърдите предизвиква приятно затопляне и подпомага дишането в продължение на часове. Отпушва носа и доставя усещане за конфорт и спокоен сън. Нанася се лесно и не оставя следи по дрехите. 
Подходящ за бебета над 3 месечна възраст. 

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Colief
Баркод: 5014302000120

Нанесете върху кожата на гърдичките и гръбчето с 2 до 4 леки движения.
Ако имате притеснения, че бебето може да докосва балсама, нанесете обилно със стика върху памучна кърпа и поставете в близост до бебето, но така че да не може да я докосва.
Продуктът може да се използва и през деня.

Активни съставки: Масло От Евкалипт (Eucalyptus radiata leaf), Масло от мента (Mentha piperita oil), Масло от лимон (Citrus limon peel oil), Масло от кокос (Cocos nucifera oil), Масло от сладък бадем (Prunus amygdalus dulcis oil), Пчелен восък (Cera alba). 

Балсамът и вазелинът са нанасяни само в областта на горната част на гърдите и/или лопатките на гърба. Изрично е забранено нанасянето по устните и/или ноздрите и други части на лицето и тялото.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: COLIEF BREATHE EASY Дишай лесно Балсам за бебета 3+мес./30г
Вашата оценка