BROS Спирали против комари 10 бр.

Наличен
SKU
790251
5,00 лв.
Сподели

BROS
Спирали против комари
10 броя

Инсектицидна спирала, предназначена за унищожаване на комари и хапещи насекоми (малки мухи) на открито. 
Ефикастен начин за борба с комари и други досадни насекоми в отворени пространства - градини, балкони, тераси, лодки, палатки, на къмпинг, пикник и други.

Характеристики
Mарка: Bros
Баркод: 5904517366626

Изкарайте една спирала от опаковката и внимателно отделете съседните спирали, като започнете от външните краища. Нагънете края на металното езиче на подпората приложена към опаковката. Положете спиралата върху края на езичето. Запалете края на спирала, раздухайте огъня и оставете накрайника да тлее. Отделящите се пушеци имат репелентно и инсектицидно действие. Една спирала осигурява защита от комари за няколко часа.

Предпазни мерки: Измийте ръцете след приключване на дейностите, изискващи пряк контакт със спиралата. Избягвайте контакт с очите и кожата. R50/53 Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда; S2 Да се пази далече от достъп на деца; S23 Да не се вдишва дима; S61 да не се допуска изпускане в околната среда; Вижте специалните инструкции/иформационния лист за безопасност. Мерки за безопасност: При вдишване: Изведете пострадалия от мястото на замърсяването и го изведете на чист въздух. Ако симптомите персистират, потърсете квалифицирана медицинска помощ. При контакт с кожата: Внимателно измийте кожата обилно с вода и сапун В случай на поява на клинични симптоми или дразнене на кожата потърсете квалифицирана медицинска помощ. При контакт с очите: Веднага изплакнете обилно очите с течаща вода. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. Празните опаковки и остатъци от продукта следва да се предават за оползотворяване. Да не се допуска замърсяване на повърхностите и подземните води и изпускане в канализацията. Препаратът се съхранява на сухо и хладно място, далеч от хранителни продукти и източници на запалване. Наименование на активното вещество: д-алетрин 0,2 г/100 г (0,2%). Вид на биоцидния препарат: Група 3: Биоциди за борба с вредителите. Подгрупа 18: Инсектициди, акарициди и биоциди за борба с други членестоноги. Категория на потребителите: масова. ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЛИСТОВКАТА ПРЕДИ УПОТРЕБА!

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BROS Спирали против комари 10 бр.
Вашата оценка