Avril

Avril | Страница 2

Avril е френска марка за естествена и сертифицирана органична козметика. Аврил предлага широка гама от продукти за грижа за лице, тяло, коса и грим, които са етични, качествени и достъпни за потребителите.

Един от основните принципи на марката Avril е да предлага продукти, които са екологични и приятни за кожата, като същевременно спазват строги стандарти за сертифициране на органичната козметика. Всички продукти на Avril са сертифицирани с ECOCERT, което гарантира, че те съдържат натурални и биологични съставки, не са тествани върху животни и са произведени с уважение към околната среда.

Гамата от продукти на Avril включва нежни почистващи гелове, тоници, течни основи, пудри, червила, моливи за очи и много други. Всички тези продукти са разработени с висококачествени съставки от растителен произход, които предоставят ефективна грижа за кожата и косата.

Avril също така се отличава с ангажимента си към социална отговорност. Те подкрепят проекти за опазване на околната среда и устойчиво развитие, осигуряват честни и достойни условия на труд за своите служители и се борят срещу неравенството.

Марката Avril е популярна сред хората, които търсят естествени и органични алтернативи за козметиката, без да компрометират на качеството и стилната опаковка. 

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.