BOTALIFE Масло от вечерна иглика 20 мл

Наличен
SKU
190092
26,80 лв.
Сподели

Botalife
Масло от вечерна иглика
20 мл.

Маслото от вечерна иглика съдържа две важни Омега 6 ненаситени мастни киселини - линолеинова и гама-линоленова киселина. Тези киселини участват активно във формирането на простагландините, които осигуряват и поддържат жизненоважни функции в тялото. 
Маслото от вечерна иглика облекчава симптомите на предменструалния синдром и менопаузата, като спомага за намаляване на тежестта в корема, главоболието, чувствителността и болката в гърдите. Изключително подходящо е при кисти на яйчниците. Маслото от вечерна иглика намалява депресията, раздразнителността, агресивността, чувството за безпокойство. Използва се успешно при екзема, атопичен дерматит и акне. Мастните киселини осигуряват здравина и жизненост на косата и ноктите.

Маслото от вечерна иглика се прилага успешно и при: хипертония, усложнения след инсулт или инфаркт, хормонални проблеми, увредено зрение, нервна система, възстановяване на организма след тежки инфекциозни заболявания и прекарани интоксикации, лечение на незарастващи рани, подмладяване и бърза регенерация на кожата след диети за отслабване и пластични операции.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Botalife
Баркод: 8697755671832

Вътрешно за възрастни: 16 капки от Маслото от вечерна иглика се равняват на 500 мг.

Външно: За масаж на кожата.

 

100% чисто масло от вечерна иглика
Внимание!
Продуктът не е лекарствено средство!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Съхранявайте на място недостъпно за деца!
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BOTALIFE Масло от вечерна иглика 20 мл
Вашата оценка