BOTALIFE Масло от лимон 20 мл

Наличен
SKU
190104
28,00 лв.
Сподели
Botalife
Масло от лимон
20 мл.

Лимоненото масло се получава от студено пресоване на кората на лимона, в която се съдържат мастноразтворими фитонутриенти. То пречиства от токсини всяка част на тялото, използва се за стимулиране на отделянето на лимфа, възстановява енергията, действа като репелент срещу насекоми. Лимоненото масло си прилага успешно при температура, инфекции, астма, затлъстяване, кожни проблеми, проблеми с косата, стомашни разстройства и умора. Има антиинфекциозни, астрингентни, детосикиращи, антисептични, дезенфикационни и противогъбични свойства. Масло от лимон като предпазва от акне, хидратира и подхранва кожата. Омекотява мазоли, рогови образувания и брадавици при локално приложение върху кожата. Ароматерапията с лимоново масло помага на бременни жени при пристъпи на повръщане. Лимоненото масло намира приложения в почистването на дома и освежаването на въздуха. С него може да придадете специфичен аромат на водата и храната, като едновременно с това ги освободите от бактерии. 

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Botalife
Баркод: 8697755672181

Вътрешно: 2 капки дневно в 1/2 чаша с топла вода преди всяко хранене.

Външно: ароматерапия, масаж, гаргара, жабурене, маски за лице, инхалации, вани.

Помощ за имунната система: Лимоновото масло има високо съдържание на витамини, което е от голямо значение за имунната система. То е мощен антиоксидант, стимулира белите кръвни телца. Ефективно е срещу инфекциозни заболявания като треска, малария, тиф. Лимоновото масло, добавено в храната я предпазва от патогени като E-coli и Salmonella. Подобрява кръвната циркулация. Понижава отлагането на холестеролни плаки в кръвоносните съдове и предпазва от сърдечносъдови проблеми. Подпомага оздравяването на хора с депресия и наркотична зависимост. 

При температура: Намажете стъпалата си с няколко капки лимонено и ментово масло за понижаване на температурата. 

Стомашни заболявания: Подобрява храносмилането – киселини, болки и спазми. Облекчава гаденето.

Почиства тялото: 2 капки масло в чаша вода сутрин за естествено почистване на тялото  и унищожаване на бактериите в черен дроб, бъбреци, храносмилателна система.

Духовно въздействие: Добавете лимонено масло към водата за пиене и ще откриете ефекта му върху психиката си.

За концентрация: Разпръснете лимонено масло в стаята, в която работите за повишаване на концентрацията и фокусиране върху работата.

Репелент за насекоми: Смесете лимонено масло с мента и евкалипт за изгонване на мравки и други насекоми.

Дезинфектант: Маслото има антибактериални и антигъбични свойства. Лимонът е много добро почистващо средство. Използва се за почистване на метални повърхности, съдове и дрехи. Ако смесите лимонено масло с цитусов оцет ще получите много ефективно почистващо средство.

За успокояване на възпалено гърло: Добавете лимонено масло към топла вода и мед.

За отслабване: Добавете лимонено масло към любимата ви напитка.

Грижа за косата: Добавете няколко капки масло към вода в спрей-бутилка и напръскайте косата. Оставете да изсъхне на слънце.

Грижа за ноктите: Намажете ноктите с малко масло, за да ги поддържате в добър вид.

Грижа за кожата: Премахва излишното омазняване, отстранява мъртвите клетки, намалява обривите и другите кожни проблеми.

Астма/Алергия: Вдишването на аромата на лимон почиства носната кухина и синусите, осигурявайки добро дишане. Комбинирането на 3 капки от лимонено, лавандулово и ментово масло и намазването на стъпалата и зад ушите и врата с тази комбинация всеки ден има силно антиалергичен ефект.

За подобряване на настроението: Комбинарайте лимоново масло с лавандула

За избелване на зъби: Търкайте зъбите в продължение на 2 минути със смес от лимоново масло, сода и кокосово масло. 

100% чисто масло от лимон

Да се съхранява на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BOTALIFE Масло от лимон 20 мл
Вашата оценка