BIOPHARMA Течни кристали с Коприна 15 мл/5 ампули

Наличен
SKU
211088
8,60 лв.
Сподели

Biopharma
Течни кристали с коприна
5 ампули *15 мл.

Нов лосион с протеини от коприна, течни кристали и олио от ленено семе за третирани коси. Специално разработена нова формула за възстановяване структурата на силно изтощени коси, подложени на чести химични и термични третирания. Протеините от коприна и течните кристали правят косата копринено мека и гладка. Олиото от ленено семе подхранва и тонизира косъма. Високото съдържание на пантенол хидратира косата в дълбочина, като възвръща естествената й красота и виталност. Честата употреба на лосиона предпазва косата от изсушаване и заплитане. Честата употреба на лосиона предпазва от образуването на сухи краища и от заплитане на косата. Косата става изключително гладка и възвръща естествения си блясък и красота.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Biopharma
Баркод: 3800221232085
След като сте измили косата, подсушете я леко с кърпа. Впръскайте достатъчно количество от серума по цялата дължина, като обръщате особено внимание на краищата. Оставете го добре да попие в косата. Можете да пристъпите към оформяне на прическа. Не се изплаква. За максимален ефект преди нанасяне на Лосиона с кератин и течни кристали от серията Bio Oil.
Aqua, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cyclopentasiloxane Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Linum Usitatissimum Seed Oil, Parfum Triglyceride, Diazolidinyl Urea Iodopropynil Butylcarbamate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, d-Limonene, 3-Methyl-4(2,6,6- trimethyl-2- cyclohexen-1-yl)-3- buten-2-one, Geraniol, Linalool, Citral.
Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Отворете с повишено внимание. Пазете от деца. Не поглъщайте. Температура на съхранение от 5  ̊С до 25  ̊С.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BIOPHARMA Течни кристали с Коприна 15 мл/5 ампули
Вашата оценка