BIO:VEGANЕ Green tea Лист маска за чувств. кожа 16 мл /1 бр.

Наличен
SKU
211329
Специална цена 5,30 лв. Редовна цена 8,90 лв.
Сподели
BIO:VEGANЕ SKINFOOD
GREEN TEA
Лист маска
за чувствителна кожа
16 мл/1 бр.

Лист маска от 100% биоразградима, нетъкана целулоза с био зелен чай, екстракт от корен на био женско биле, екстракт от листата на био гинко и масло от маслина, подходяща за чувствителна кожа. Интензивно хидратира, подобрява микроциркулацията и метаболизма на кожата, намалява раздразненията и зачервяванията и защитава от свободните радикали. Зеленият чай има противовъзпалително действие и укрепва естествените защитни функции на кожата. Намалява зачервяванията и предпазва кожата от действието на свободните радикали. Препоръчва се за хора страдащи от розацея и псориазис. Екстрактът от корена на женско биле успокоява и намалява раздразненията. Екстрактът от листата на гинко има мощни стягащи свойства, подобрява микроциркулацията и метаболизма на кожата. Маслото от маслина е с богато съдържание на витамин Е и действа като естествен антиоксидант. Ценните съставки моментално попиват в кожата, хидратират я, минимизират сухите зони и видимо изглаждат бръчките. При редовна употреба подобрява еластичността и устойчивостта на кожата и предотвратява преждевременното стареене. 

NATRUE сертифициран, веган продукт!


 
Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: BIO:Vegane
Баркод: 4051424582562

Поставете маската на предварително почистена кожа и нежно притиснете. Отстранете защитното фолио и наместете маската по лицевите контури.
Облегнете се и се отпуснете! Оставете маската да подейства 15 минути.
Отстранете маската. Нежно втрийте остатъците или ги попийте с памучен тампон.   

AQUA (ВОДА), CITRUS AURANTIUM DULCIS (ПОРТОКАЛ) FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT*, GLYCYRRHIZA GLABRA (ЖЕНСКО БИЛЕ) ROOT EXTRACT*, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT*, SODIUM HYALURONATE, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE.

*съставки от сертифицирано биологично отглеждане
**от натурални етерични масла
Консервиран с бензилов алкохол и калиев сорбат.


 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BIO:VEGANЕ Green tea Лист маска за чувств. кожа 16 мл /1 бр.
Вашата оценка